2777
2789
من جلوی سینک داشتم چاقو میشستم دیدم سینک همش میاد جلو میخوره به شکمم منم با شکم میزدم میرفت عقب یهو ...

خخخخخ چه باحال من داشتم فیلم میدیدم یهودیدم دیوارتکون میخوره بعدم صداش 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
😂😂😂 من اولین نفر زنگ زدم دوستم وقایای زلزله رو تعریف کردم 

من به هوای زلزله زنگ نزدم زنگ زدم ببینم کجاست یهو زلزله شروع شد خخخخخخ اونم بیرون بود نفهمیده بود میگفت حتما فشارت افتاده خخخخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ چه باحال من داشتم فیلم میدیدم یهودیدم دیوارتکون میخوره بعدم صداش 

صدا نشنیدم فقط حرکت بود تازه یه پسر هشت ماهه هم دارم اونم بغل کرده بودم آخر زلزله چاقو وسط پذیرایی بود شوهرم با اون قیافه ورداشته بود میگفت این اینجا چیکار میکنه خدا رحم کرد خود زنی نکردم با اون چاقو

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
منم شرق تهرانم اینجایه ذره کمتربودولی من خیلی میترسم ولی شوهرم بیخیال خوابیده ااای چه خروپوفیم میکنه ...

من نمیدونم چجوری ميخوابن این آقایون?یعنی اصلا استرس و ترس ندارن.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چ مامانه باحالی 

بنده خدا میدونه من استرسی ام میخواد بهم آرامش بده 

هی میگفتم من به درک ولی تو سهر غریب چجوری منو پیدا کنین شماها😭😭😭😭😭وای خدا اون روزو نیاره 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

شوهر منم میدید میلرزم عین گچ سفید شده بود میگفت فکر کردم الان سکته میکنی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa