2777
2789

وقت زلزله فقط خونه ما دیدن داشت کر کر خنده

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هاخواهش میکنم توکل کنیدبخدا،جانب احتیاطم رعایت کنید،مدارک وکارتای بانکیتونم همراهتون باشه،خدانخوادبرگی ازدرخت نمیافته ماتسلیم اراده ی خداوندیم،اگه بیرونم هستیدحتمالباس گرم وپتوی گرم همراهتون باشه خدای نکرده سرمانخورید،یه مقدارخوردنی وتنقلاتم دردسترستون باشه بدنیس،امیدوارم خدابه همه ی مردم رنج کشیدمون رحم کنه🙏من ازوقتی که به کرمانشاه زلزله اومدوماحسش کردیم،هرشب توهم زلزله دارم،همش فکرمیکنم زمین درحال لرزیدنه

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢
یعنی 6به بعدنمیاد خخخخخ

هوا کم کم روشن میشه ترسا کمتر میشه همین تاریکی ترسو دوبرابر کرده

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
حالا از شانست زد ۶:۵اومد چی 😂البته خدای نکرده

دیگه بیشتر از این نمی تونم بیدار بمونم

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

حالا شما تهرانیدو نمیخوابین 

من چی 

خانوادم یه شهر دیگن به مادرم زنگ زدم میگم مامان اگه اینجا زلزله بیاد من به درک  بچم چی میشه.

مامانم گفت حرف مفت نزن 😬😬😬😬😬

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

من جلوی سینک داشتم چاقو میشستم دیدم سینک همش میاد جلو میخوره به شکمم منم با شکم میزدم میرفت عقب یهو دوزاریم افتاد که سینک ما که تکون نمیخوره فهمیدم زلزلس چاقو بدست افتادم دنبال پسرم ,پسرمم عین این اسبا که رم میکنن همینجوری فرار میکرد از اون ور شوهرمو صدا زد که بیا چه نشستی زلزلس بیا بچه رو مهار کن حالا شوهرم کجا بود تو دستشویی داشت ریششو میزد تازه کف ریشو به کل صورتش زده بود با همون صورت اومد بیرون پسرم اونو که دید بدتر وحشت کرد اصن یه وضعی بود خنده دار پسرم دوسال و نیمشه 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

منم شرق تهرانم اینجایه ذره کمتربودولی من خیلی میترسم ولی شوهرم بیخیال خوابیده ااای چه خروپوفیم میکنه انگاری ده سال نخوابیده یه ساعتی میشه برگشتیم خونه اونم به اصرارمن بیرون موندوگرنه تکون نمیخوردخونه میموند 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی