2777
2789
عنوان

کسی هست که رفته باشه خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخبار خیلی دوپهلو داره صحبت میکنه

چی میگه مگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخبار خیلی دوپهلو داره صحبت میکنه

یعنی چی میگه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
ماهم اومدیم خونه وسط تاپیکم زلزله اومد گوشیو پرت کردم با پسرم دوییدم بیرون 

اتفاقا منم تاپيک رژیم زده بودم که زلزله اومد فرار کردیم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ما اصلا بيرون نرفتيم

لباس پوشيده و آماده باش نشسته بوديم

قرار بود بيدار و هوشيار باشيم

اما همسرم و پسرام خوابشون برد

فقط من دارم نگهباني ميدم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چی میگه منم برگشتم خونه

از ی طرف میگه ۱۰تا پس لرزه داشته و زلزله اصلی تموم شده،از ی طرف میگه:امشب جای امن باشید و از پنجره ها دوری کنید

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
لامصب الان شبا طولانیههه به این زودیا هم هوا روشن نمیشه که. تا ساعت 7 صبح باید بیدار باشیم 😐 😐

من دخترم ۸ پامیشه😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اتفاقا منم تاپيک رژیم زده بودم که زلزله اومد فرار کردیم.

من درو باز کردم همسایه داشت میرفت چیط درستی تنم نبود فقط داد میزدم بچمو ببرید،بچمو ببرید

خودمم رفتم واسش کلی وسایل جمع کردم،شیرخشک و...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
از ی طرف میگه ۱۰تا پس لرزه داشته و زلزله اصلی تموم شده،از ی طرف میگه:امشب جای امن باشید و از پنجره ه ...

خب چون نمیتونن پیش بینی کنن مجبورن با احتیاط صحبت کنن

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
با بچه کوچیک خیلی سخته تو ماشین دختر من خیلی اذیت شد

آره منم بچم کوچيکه له شد بیچاره مجبوری اومدیم خونه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭