2777
2789
عنوان

بقایای سقط

348 بازدید | 17 پست

بقایا رو زده 13×۴۱ 

یعنی 13 میلیمتر هست؟ من چیکار کنم دفع بشه؟ دارم گسسته میشم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم دوباره قرص سقط گذاشتم دفع کردم دکتر گفت کورتاژ به شما؟

بعدازظهر نوبت دارم

دارم سکته میکنم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

۴ سانت

وای وای وای

این صد در صد کورتاژ میخواد

قرص بخور زودتر دفع بشه

قرص چی؟

دارم میمیرم از درد و استرس

همه جا نوشتن بالای 3 سانت کورتاژه😭😭😭😭من کورتاژ نمیخوام

قرص چی؟دارم میمیرم از درد و استرس

میرفتی دکتر زنان برات بنویسه استرس ندارن حتما پیگیری کنی دفع میشه نگران نباش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باز سایتوتک بزار من کورتاژ هم کردم دفع نشده بود مجبور شدم سایتوتک بزارم زیاد راه برو مدام بالا پایین ...

اتفاقا خریدم

امروز برم دکتر ببینم چی میگه بهم.