2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دارم اینم می‌دونم که اثر اورژانسی بیشتر از ال دی هست

کی گفته🤌🏻بدنتو با اورژانسی نابود میکنی به جای اورژانسی من بعد ال دی بخور یا کاند..استفاده کن

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کی گفته🤌🏻بدنتو با اورژانسی نابود میکنی به جای اورژانسی من بعد ال دی بخور یا کاند..استفاده کن

دیگه من اینجا نمیتونم زیاد باز کنم چیکار کردم چیکار نکردم که رشته 

فقط تو رو خدا اگر بودی سقط نکن.

من از سقط وحشت دارم. دوستم دومیش رو باردار شد سقط کرد. بعد چند ماه بچه ی اولشم الکی الکی فوت کرد. الان افسردگی حاد گرفته میگه تاوان اون سقطی بود که کردم. 

سقط زندگی رو سیاه میکنه

بلافاصله یدونه ۱۲ساعت بعد هم دومی خوردم بی بی چک مثبت نشون داد

فعلا هیچی نخور دیگه فردا برو ازمایش انشاءالله که هیچی نیست

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

فقط تو رو خدا اگر بودی سقط نکن.من از سقط وحشت دارم. دوستم دومیش رو باردار شد سقط کرد. بعد چند ماه بچ ...

نه اصلا به سقط فکر نمیکنم یک هفته پیش تایپک‌زدم که فکر کنم حاملم می‌خوام سقط کنم اینجا همه بهم گفتن نکن خیلی هم مطمئن بودم سه چهار روز بعد دست بچم شکست بی دلیل