2777
2789
عنوان

کل فیلم سرزمین مادری😐

200 بازدید | 24 پست

شده زجرای رهی...

کتکای رهی

گریه های رهی...

وا چ وضشه

امشب نزدیک بود سکته کنم نمیتونست حرف بزنه گفتم زبونشو بریده...😐💔💔💔

خود دارک وبه این فیلم

پشمی نمونده....

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جمله آخرت😂

باور کن جدی میگم نخند😐😂

سر اون صحنه که ناصر قصابو نشون داد باهاش چیکار کرده خیس عرق شده بودم دعا دعا میکردم زبونشو نبریده باشه

میبرید ک دیگه فاتحم خونده بود

❤️

جدی؟میگم بزرگیاش واقن کاره ای میشه یا فقط قمپز بود؟😐😂

نه کاره ای نمیشه 

منم انتظار داشتم به جایی برسه ولی نه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
باور کن جدی میگم نخند😐😂سر اون صحنه که ناصر قصابو نشون داد باهاش چیکار کرده خیس عرق شده بودم دعا دع ...

آره منم پارسال که میدیدم واقعا یه لحظه سکته کردم منتها به خودم اومدم دیدم نمیشه که شخصیت اول داستان نتونته حرف بزنه😑😂

بعدش که دیدم زبونش بند اومده یکم خیالم راحت تر شد. بعدا بهتر میشه

اره منم اول گفتم لابد قصابه زبونشو بریده 😭😭

خداروشکر فک کردم فقط منم خود ازاری دارم😂😂😂

اما گویا قصد فیلم همین بوده ک مارو به این سمت و سوقا ببره و هلاک برگردونه😂

❤️

آره منم پارسال که میدیدم واقعا یه لحظه سکته کردم منتها به خودم اومدم دیدم نمیشه که شخصیت اول داستان ...

وای منم یه لحظه انگار اون صحنه وحشتناکای خابام بود 😂

تو خواب دیدی ی جاهایی هی دست و پا میزنی انقد میترسی تا بیدار شی؟

دیدم ن اینجا ازین خبرا نیس ب خودم دلداری میدادم میگفتم نمیشه ک باید منفی ۱۴ ای چیزی میزدن حداقل😂

❤️