2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 244330 بازدید | 2002 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آدمه بی ارزش همممه دنیام بود حتی با تصور اینکه خدا ازم بگیرتش زار میزدم و گریه میکردم ولی الان.. ...

منم تجربه بد داشتم البته من بعد ۱سال تصمیم ب طلاق گرفتم و جداشدم خدا بهت صبر بده فقط ب درگاه خدا دعا کن ک ب راه راست هدایتش کنه

تو چون زنی را از دست دادی که عاشقانه تو را میپرستید

شمارو یادمه اما نوع خیانتش رو یادم رفته متاسفم خدا صبرت بده 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

😭دور از جونت الهی امین

میدونم هیچ حرفی هیچ کاری آرومت نمیکنه

فقط میخوام با بچه هات فکر کنی فقط بخاطر اونا خوب باشی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

الهی دورت بگردم عزیزم چقدر بده حس خیانت اما خب دیگه آدم سابق نمیشی دیگه برای همیشه ته دلت ازش متنفری با اینکه داچشاید این روزات فراموش بشه اما دیگه مثل قبل خیانت دوسش نداری ما زنا خیلی گناه داریم خیلی میفهمم چ دردس می‌کشی عزیزدلممم 

من دارم می‌سوزم از درد آااااخ دل من

چطور خیانتش رو فهمیدی؟ 

تا ته خط رفته یا فقط ارتباط ساده؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

انشاله خدا به دلت آرامش بده

ولی گلم ارزش شو نداره بخاطر آدمی که بهت خیانت کرده شب و روز غصه بخوری ث گریه کنی 

درک نمیکنم ولی میدونم سخته

خودت با ارزش تر اونی 

که بخوای بخاطرش این همه غصه بخوری