2777
2789
عنوان

کیا رفتن اعتکاف یا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
اشکال داره.یا بشورش یا نپوشش.چون اعتکاف بقیه هم مشکل دار میشه

بله ممنون

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نمیدونم نخوندم تاحالا در موردش

نمیدونم منم نشنیدم تا دلیل ندونم قبول نمیکنم چنین چیزی و

البته شما کاری که فکرمیکنی صلاح انجام بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون یک چیزی یاد گرفتم. تشکر

خواهش میکنم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نمیدونم منم نشنیدم تا دلیل ندونم قبول نمیکنم چنین چیزی والبته شما کاری که فکرمیکنی صلاح انجام بده

میگن به این دلیل که قراره فرد ۳ روز از اعمال دنیوی جدا بشه از لذتها جدا بشه و فقط ب فکر عبادت باشه

و استشمام بوی خوش هم یکی از لذتهاست..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میگن به این دلیل که قراره فرد ۳ روز از اعمال دنیوی جدا بشه از لذتها جدا بشه و فقط ب فکر عبادت باشهو ...

چه جالب

ممنون❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بله ممنون

سلام

لطفا رفتی اعتکاف برای شفای محمدصادق و خواهرش دعا کن.بیماری لاعلاج دارن.خیر دنیا و آخرت ببینی

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

سلاملطفا رفتی اعتکاف برای شفای محمدصادق و خواهرش دعا کن.بیماری لاعلاج دارن.خیر دنیا و آخرت ببینی

سلام عزیزم ببخشید من پیام شمارو تازه دیدم ولی تو اعتکاف بارها بارها برای شفای همه ی مریضا دعا کردم انشاءالله خدا دعامو قبول کنه 

این عزیزانی که شما گفتین هم شفا پیدا کنند 🙏💚💚