2777
2789
عنوان

چرا حسرت همه چیو باید بخورم

272 بازدید | 42 پست

خسته شدم از این زندگی

برای دانشگاه قبول شدن کلی حسرت خوردم تا شد

ازدواجم بعد از کلی حسرت شد

سرکار رفتن هم بعد از ناامیدی و حسرت شد

شد ها ولی دیگه هیچ ذوقی نداشتم

الان هم برای بچه کلی حسرت باید بخورم چرا نمیشه

چرا هرکی بهم میرسه میگه من تا خاستم شد

ولی برا من

خیلی دلگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپاسگزارم هعععی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

زندگی بعضی ها اینجوریه واقعا

نمونه اش من و داداشم

واسه هر چی که خواستیم جون کندیم تا شده

در حالی که خیلی هارو دیدم بدون کوچکترین تلاش و ناراحتی یهو همه چی واسشون جور شده

بازم خداروشکر 

اگه کلا نمیشد چیکار میتونستیم بکنیم

میشه 

زندگی بعضی ها اینجوریه واقعانمونه اش من و داداشمواسه هر چی که خواستیم جون کندیم تا شدهدر حالی که خیل ...

نمونه بارزش دختر عمم ۱۹ سالگی فرهنگیان آورد ۲۰ سالگی با استاد دانشگاه نامزد کرد قبلشم تو یه خانواده مرفه بود همه چیش بجا وبه وقت بود 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم ب حدی عذاب کشیدم که دیگه برام بی اهمیتهحداقل فک میکردم بارداری دست خود آدمه که نبود

عزیزم من بدون مشکل ۵ سال منتظر بودم دیگه ناامید رفتم برای آی وی اف رفتم سونو که داروهارو شروع کنم گفتن مشکوکی به بارداری بتا نوشت دادم و مثبت بود ماه بعد دخترم به دنیا میاد ۲۲  اردیبهشت از کربلا برگشتم ۲۵ اردیبهشت اخرین پریودم بود دیگه 

وایییی فک میکردم فقط منم که اینطوریم😥 خیلی بده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زندگی بعضی ها اینجوریه واقعانمونه اش من و داداشمواسه هر چی که خواستیم جون کندیم تا شدهدر حالی که خیل ...

منم همینطور واقعا ناامید شدم

حسود نیستم ولی دوستم هرچی میخاد ب راحتی براش مهیا میشه ایشالا خدا بهش بیشتر هم بده ولی منم دلم میخاد ی بار اون لحظه که میخام بشه

درکت میکنم خیلی سخته