2777
2789
عنوان

سنجش پیش دبستانی

93 بازدید | 8 پست

سلام خانوما شبتون بخیر 

پسر من سال تحصیلی جدید میره پیش دبستانی و چند وقت پیش متوجه شدم ک برا ورود به پیش دبستان مثل کلاس اول باید برن سنجش .

حالا بماند ک از این سنجش چقد ترسوندن و گفتن خیلی سخته و سوالای عجیب میپرسن. من الان چند روز استرس اینو دارم ک پسر بازیگوشم بره اونجا و سوالا رو درست جواب نده حالا این مسئله ک با غریبه ها هم نمیتونه اخت بگیره و راحت باشه بکنار. باورتون نمیشهوقتی ک بهش فک میکنم یا همین الان ک مینویسم تپش قلب میگیرم .😥😧 تجربه هاتونو راجبش بگید لطفا 🙏🌺. 

پسر من الان پیش دبستانیه ولی قبل ثبت نام اصلا حرفی از سنجش نبود 

ولی در عوض سنجش کلاس اول رو زودتر انجام میدن اونایی که الان پیش دبستانی هستن باید تا آخر بهمن سنجش کلاس اول رو انجام بدن اتفاقا پسرم فردا نوبت سنجش داره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
پسر من الان پیش دبستانیه ولی قبل ثبت نام اصلا حرفی از سنجش نبود ولی در عوض سنجش کلاس اول رو زودتر ان ...

انشالله ک راحت باشه و بتونه همرو جواب بده .

استرس نداری ؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک راحت باشه و بتونه همرو جواب بده .استرس نداری ؟😢

نه اصلا چون خدارو شکر پسرم خیلی باهوشه بدون اینکه من یادش بدم حروف رو میشناسه تا ۱۰۰۰ میشماره 

حتی ساعت هم بلده چندتا شعر و چندتا سوره حفظه

از نت سوالات سنجش رو پیدا کردم هر کدوم رو پرسیدم بلد بود 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه اصلا چون خدارو شکر پسرم خیلی باهوشه بدون اینکه من یادش بدم حروف رو میشناسه تا ۱۰۰۰ میشماره حتی سا ...

پسر منم تقریبا چیزایی بلده تا 1000نه ولی تا 20بلده چندتا شعرو سوره کوتاه بلده . رنگ ها و حروف اسمشو بلده ولی خب مثلا بگه فرق سگ و اسب چیه ؟ خب ندونه چی؟

نه اصلا چون خدارو شکر پسرم خیلی باهوشه بدون اینکه من یادش بدم حروف رو میشناسه تا ۱۰۰۰ میشماره حتی سا ...

بعد ببخشید اینا رو ازکجا یادگرفته ؟اخه گفتید شما باهاش کارنکردید 

بعد ببخشید اینا رو ازکجا یادگرفته ؟اخه گفتید شما باهاش کارنکردید

سوال می پرسه 

مثلا چند روز فقط می پرسید ساعت چنده تا اینکه خودش یاد گرفت 

بعد مثلا می خواست توی گوگل دنبال عکس ماشین برگرده اول با میکروفن گوگل می گفت بعد یهو گفت مامان می خوام مثل تو بنویسم 

اینقدر سوال می‌پرسه تا یه چیز رو یاد بگیره 

یه اخلاقی هم داره دقتش بالاس مثلا اگه خودش بدونه یه چیز درسته هرکی هرچی بگه قبول نمی کنه مثلا چند وقت پیش معلم بهشون گفته ابر بکشید داره بارون میاد بعد رنگ کنید همه ابر رو آبی کرده بودن پسر من طوسی کرده بود به معلمش گفته ابری که بارون می باره آبی نیست طوسیه 

معلم بی سواد هم گفته مثل بقیه آبی کن ولی پسرم گوش نکرده بود

شما هم از الان بزن نت سوالات سنجش رو داره خیلی هم زیاده هر بار چندتاشو بهش یاد بده کم کم همشو یاد میگیرن اصلا نگران نباش الان ماشاءالله همه ی بچه ها باهوشن

سوال می پرسه مثلا چند روز فقط می پرسید ساعت چنده تا اینکه خودش یاد گرفت بعد مثلا می خواست توی گوگل د ...

ماشالله بهش خدا حفظش کنه .

پسرمنم خیلی ب همه چی دقت میکنه و سوال میپرسه ولی خب امروز ک گیر بده ب سوال کردن فرداش مشغول بازی با دوستاش . همین کارم کردم سوالا رو پیدا کردم امروز چندتاشو پرسیدم برا شروع ببینیم چی میشه حالا 😓