2777
2789
عنوان

آی وی اف

129 بازدید | 7 پست

باید ۱۸ همین ماه انتقال جنین انجام میدادم 

ولی بخاطر کم کاری پرسنل کلینیک که اسمم واسه انتقال ثبت نشده بود 

انتقالم کنسل شد 😔همون پرستار بهم زنگ زد گفت امکان داره دیرتر پریود بشی نترسی و داروها رو قطع کن 

دو روز بعد از قطع کردن داروها پریود شدم تقریبا ۱۰ روز زودتر از موعدم پریود شدم 

شوهرم میگه این پریودی بخاطر دارهایه نرو واسه انتقال ماه بعد برو 

نمیدونم چکار کنم 

به نظرتون چکار کنم 

کلینیک هم کلا فکر کنم اصلا چیزی حالیشون نیست و با خود پزشک هم که نمیشه صحبت کرد

فقط میاد سونو میکنه و میره واگذار میکنه به ماماها 

😔موندم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میری واسه ای وی اف که اینقدر گیجن و حواس پرت اون داروها کلی عوارض داره تازه یادشون هم می‌ره خاک ...

کلینیک ناباروری بخدا اصلا انقدر گریه کردم این چند روز که داغونم 😔من به سونو واژینال حساسیت دارم یک ساله تو سیکل انتقالم و بخاطر حساسیت شدید انتقال کنسل میشد اولین ماهی بود که بعد از یک سال دچار سوزش شدید واژن بعد از سونو نشدم ولی بخاطر بی توجهی یک ماما انتقالم عقب افتاد .شوهرم سرو صدا کرد پرستار پررو میگفت اولین بار یادم رفته به اتاق عمل بگم 😔😔😔😭

کلینیک ناباروری بخدا اصلا انقدر گریه کردم این چند روز که داغونم 😔من به سونو واژینال حساسیت دارم یک ...

کدوم کلینیک ؟؟؟خدایی باید مرکز رو سرشون خراب میکرد مردم علاف گیج بازیهای اینا نیستن که !!! آخه آدم اینقدر سر به هواااااا

شوهرم سرو صدا کرد ولی من هیچی نگفتم فقط گریه کردم و امدم بیرون شوهرم هم که دید حالم خرابه با من آمد بیرون 

مامانم اطلاع داشت که قراره برم برای انتقال زنگ زد که بپرسه چی شد منم کل قضیه رو با گریه گفتم براش 😔اونم زنگ زده بود به پسر عموم که ریئس حراست علوم پزشکی استان 

بعد از چند دقیقه پسر عموم زنگ زد و کل ماجرا رو ازم پرسید 

بعد از ظهرش مشاور کلینیک و هم مامایی که فراموش کرده بود بهم زنگ زدن و عذر خواهی 

واقعا یه عده از آدما رو نباید مسئولیتی بهشون داد 

لیاقتشو ندارن