2777
2789

کمکشون نمیکنم من خواهرم بچه داره میگم بچشو بیاره پیش من به بهونه نگهداری از بچه نیمرم پیششون 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چرا کمک کنم

کمکی از این بزرگ تر ک اومدن تو حیاطم دارن فرشاشونو میشورن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگه تایمت خالیه کمک کن جای دوری هم نمیره البته اگر قدرشناسن ولی اگه نمک نشناسن فقط یه چایی ببر

خوب ادم کمردرد میگیره بعدم سالی دوبار میارن خاله و دختر خاله و مادربزرگ و دایی

خوب ادم کمردرد میگیره بعدم سالی دوبار میارن خاله و دختر خاله و مادربزرگ و دایی

حالا نیازی هم نیست خودتو اذیت کنی 

کمک کن ولی به خودت فشار نیار که کمرت درد بگیره

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

هیچی انقدر صمیمی نیستم با فک و فامیل که بخوان تو خونه م بشور بساب کنن

از کل فامیل فقط خانواده م یعنی مامان بابام و خواهرام و شوهر و بچه هاشونو دوس دارم 

بقیه رو اصلا دوس ندارم بیینم😬

میشینی نگاه میکنی بعدا ناراحت نمیشن ازت

ن چرا نگاشون کنم

میرم تو خونم

اخه همین مونده واس فامیل جماعت فرشم بشورم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوب چجوری نرم یه بار پریود بهانه کردم یه بار کار خونه کلی برام قیافه گرفتن باهام چپ افتادن

وقتی از این برنامه ها دارن مودبانه بگو خیر 

اونی که بخاطر فرش نشستن با شما بد بشه در موردتون اشتباه فکر کرده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...