2777
2789

از نظر معنوی و کلا هرکاری.

اینم بگید از انجام دادن یا ندادن چه کارایی پشیمونید؟

دوست داشتم زودتر این تاپیکو بزنم ولی چندماه اول آدم انقد دغدغه و نگرانی داره که فراموشم شد.

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

قضیه گوشت گنجشک واقعیت داره

من خیلی تهوع دارم وزن کم کردم جواب میده؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سر هردوتادخترام ، زیارت جامعه کبیره خوندم چهل تا، بچه هام از نوزادی تا الان صبور و آرومن و من اصلا سر هر جفتشون سختی نکشیدم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه گوشت گنجشک واقعیت دارهمن خیلی تهوع دارم وزن کم کردم جواب میده؟

متوجه نشدم عزیزم

سر هردوتادخترام ، زیارت جامعه کبیره خوندم چهل تا، بچه هام از نوزادی تا الان صبور و آرومن و من اصلا س ...

عزیزم.فرقی نداره چه ماهی باشه؟من الان ۳۳ هفته هستم 

عزیزم.فرقی نداره چه ماهی باشه؟من الان ۳۳ هفته هستم

نه عزیزم فرقی نداره. کلا تو نه ماه بارداری چهل تا دونه زیارت جامعه کبیره بخون. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

سالم خوریخودم وزن نگرفتم ولی بچم وزن می‌گرفتقند و چربی و اینام همه نرمال بود همیشه

قند مصنوعی و چربی رو کم یا قطع کردی درسته؟منم همین کارو کردم خوشبختانه تاالان راضی ام.همینطور مصرف نمکو خیلی کم کردم

گفتن خرما بخور بچه صبورمیشه خوردم تاثیرش خوب بود

چه خوب.من تقریبا یک ماهه مرتب میخورم