2777
2789

یکی از فامیلامون 

وضع مالی خوبی نداشتن 

به زور تو سن ۱۶ سالگی شوهرش دادن. اونم با یه آدم عوضی به تمام معنا 

درس خوند و کار کرد و خودش هزینه های تحصیلشو میداد. گواهینامه گرفت. دوتا لیسانس گرفت. از همسرش جدا شد و یه دفتر مهندسی زد( همه اینا رو تنهایی هندل کرد) حتی مهریه و جهازشو هم نخواست( بعضیا فکر میکنن از پول مهریه بوده ولی حتی هزارتومن بابت مهریه ش نگرفت و همه رو در ازای حق طلاق بخشید) 

خرج خانوادشو داد. برای خواهرش جهاز خرید و خودشم دوباره ازدواج کرد و همچنان هم داره خرج خانوادشو میده. 

این دختر واقعا از نظر من موفقه. شاید هرکس دیگه ای جای اون بود با اون همه سختی که کشید قطعا یا خودکشی میکرد یا تبدیل به یه آدم افسرده میشد. ولی اون خودشو ساخت.

اَبیلین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی رومیشناسم لاشی به تمام معنابود وبایه پیرمردصیغه شد رفت ترکیه ازاونجافرارکردرفت هلند اونجابایه پزشک ازدواج کرداون پسرانقدرساده وخنگ بوداصلا ماهیت خانومه رونشناخت والان ده سال داره مخارج خونواده دختره روتوایران میده وبراپدروبرادروخواهردختره ماشین گرفته و......

گاهی انسانم آرزوست
ضامن از کجا؟

دیگه قوم و قرتی چیزی داره..از بوته ک ب عمل نیومده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دعای خیر پدر مادر اصلیش🌝

یکیشون مادرش تو بچگیش فرار کرده رفته خارج‌. پدرش هم پول داشت ولی از نظر اخلاقی داغون بود. تو خونه همسایه و فامیل بزرگ شد و الان یه شغل دولتی رده بالا داره. در حدیه که اسمش رو بگم خیلیا میشناسنش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
علایقت چی بوده چطور بهشون رسیدی؟

دوست داشتم معلم بشم و شدم- با کنکور 

دوست داشتم خوش خط باشم و شدم- رفتم کلاس 

دوست داشتم رانندگی کنم و میکنم- رفتم کلاس 

فعلا موفقیتام همین بوده بعدا میام اگه موفقیتی کسب کردم بهتون میگم😂

یکی هم بود توعقدش خونواده پسره پسش زدن دختره دخترخوبی بود خیلی توفامیل تهمت زدن که ال بوده بل بوده یهویه پسر پولداراومدبراش زود شوهرکرد الان اون اقا بهش میگه پاتوزمین نذاربذارروچشمام وبراش سالن ماساژ زده ودختره ماشین میلیاردی زیرپاش وفقط سفروتفریح وبگو وبخندوهمیشه چیتان پیتان کرده انگاردخترشونزده ساله اس وکلی سفرخارجی میره ودرکنارسالن ماساژ یه سالن زیبایی هم زده ویه سالن لیزر

گاهی انسانم آرزوست
دوست داشتم معلم بشم و شدم- با کنکور دوست داشتم خوش خط باشم و شدم- رفتم کلاس دوست داشتم رانندگی کنم و ...

من چکار کنم از موفقیت هام خوشحال بشم، اصلا خوشحال نمیشم کمکم کن 🥲

من چکار کنم از موفقیت هام خوشحال بشم، اصلا خوشحال نمیشم کمکم کن 🥲

سعی کن لذت ببری و هر موفقیتی که کسل می‌کنی خودتو تشویق کن 😂

شاید از بیرون دیوونه به نظر بیای ولی خودتو تشویق کن حتی کلامی مثلا من امروز ماشین برده بودم بعد از یه جای خیلی تنگ که تونستم بیام بیرون یه لحظه ترمز کردم برا خودم دست زدم گفتم آفرین فاطمه آفرین 👏🏻💪🏻

بعد به ادامه مسیر پرداختم 🤣

سعی کن لذت ببری و هر موفقیتی که کسل می‌کنی خودتو تشویق کن 😂شاید از بیرون دیوونه به نظر بیای ولی خود ...

یا مثلاً یه امتحان سخت که میدم و تموم میشه برا خودم یه چیزی میخرم معمولا خوراکی معمولا نوشابه یا چیپس 😂😁🚶🏻