2777
2789
عنوان

مزوتراپی لطفا بخونید

91 بازدید | 14 پست

کیا مزوتراپی موی سر می رن

چند جلسه رفتید نتیجه چطور بوده

با چه کوکتلی؟

دیگه چه اقداماتی واسه موهاتون انجام دادید

هرچی نتیجه بخش بوده خیلی ممنون می شم به اشتراک بذارید استفاده کنیم.خودم هم می گم اگه سوالی بود بپرسید

فکر کنم هیر فیلر از مزو تراپی بهتر باشه

نه عزیزم برتری نسبت به هم ندارن

مزوتراپی با کوکتل های مثل رویتاکر مزیت هایی داره که هیرفیلر نداره

هیرفیلر هم ترکیباتی داره که کوکتل نداره

در کل مکمل هم هستن من خودم یک جلسه درمیون انجام می دم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رویش مجدد یا جلوگیری از ریزش؟؟؟

برای رویش مجدد

من قبلا ریزش شدیدی داشتم و موهام متاسفانه رویش نکرد اونهمه مو هیچی ازش نموند💔

الان خداروشکر ریزش ندارم نرماله ولی رویششون ذره ذره اس روندش کنده کلا

عزیزم تاثیر داشت براتون؟ رویش مجدد داشتید؟

بله خداروشکر رفته رفته داره بهتر می شه موهام

نسبت به حدود ۶ ماه پیش که شروع کردم خیلی تغییر محسوسی داشتم

هرچند اخیراً یه سری جوش هورمونی زدم زیر چونم و ضخامت موهامم کمتر شده انگاری مشکل هورمونی پیدا کردم از اون طرف پیگیرم که زودتر رفعش کنم باید سونو آزمایش بدم ببینم چه خبره🥲🥲🫠

البته ریزشم همچنان نرماله ولی موهام ضعیف شده نازک شده فکر کنم هورمون مردانه تو بدنم رفته بالا

هزینش چقدره؟

پیش پزشک ۱ جلسه مزو رویتاکر ۲ میلیون

اگه هیرفیلر بخوام بزنم میشه ۴.۵ میلیون

البته من چون شهر دیگه دانشجو هستم و پیش پزشک شهر خودمون خیلی نیستم،گشتم یه کلینیک مطمئن پیدا کردم کسی که تحت نظر پزشک هست تزریق انجام می ده و چندین سال هم تجربه داره ازش مطمئنم میرم پیشش اون ارزون تر می گیره.۱ جلسه رویتاکر ۱.۳۰۰ میرم پیش اون

و هیرفیلر هم خودم پکش رو میگیرم می برم پیشش تزریق کنه مجموعا با دستمزد تزریق سری آخر درومد ۳.۷۰۰

هیرفیلر سری به سری گرون می شه خیلی هم ناجور قیمتش داره می ره بالا.

اگر خواستید برید پیش کسی تزریق کنید حتما و حتما تحقیق کنید و جلسه اول و دوم که رفتید خوب بررسی کنید همه چیز رو

یوقت لیدوکائین قاطیش نکنن بزنن تو سرتون

همش باید مواد تقویتی خالص باشه

هیرفیلر که یه سرنگ ۱ سی سی آماده هست تو بسته بندی پک های جداگانه اون هیچی.

رویتاکر به صورت کوکتل های ۵ سی سی هست من هر سری که می رم ۲.۵ سی سی خالص برام می زنن.

داروی هورمونی مثل دوتاستراید و... هم حواستون باشه نزنن براتون اصلا.بهشون تاکید کنید.و جای مطمئن برید که مواد تزریقی شون بدونید اورجیناله

ریزشتون دلیلش چی بود؟ من ریزشم هورمونیه

منم الگوی هورمونی داره.آندروژنیک هست اما علتش رو نمی دونم واقعا چرا اینجوری شد

اخه به دفعات آزمایش و سونو دادم و همه چیز عالی بود هورمون ها در بهترین وضعیتشون بودن و تنبلی هم نداشتم

دوتا حدس دارم خودم

یکی اینکه به خاطر کرونا و واکسن هاشه

دوم اینکه به خاطر عوارض راکوتان هست که واسه جوش های صورتم می خوردم

چون ژنتیکی هم نیستش ما تو هیچ کدوم از فامیل هامون از خانواده درجه ۱ تا فامیل دور یه همچین چیزی نداشتیم.