2777
2789

بنظرم ی خانوم با سیاست . همونا ک هر اتفاقیم بیوفته نمیزارن فضای خونه متشنج بشه همیشه منظمن .

من مامانم شاغله درامد خوبی هم داره ولی من موفق نمیبینمش . نه تو خیطه کاری ها توی زندگی . کیف نمیکنه اصلا میدونی ته دلش شاد تیس استرسیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لزومی نداره زیاد

بقدر کفایت و حلال باشه حداقل درآمد اون شغل و رفاه هم باشه جسم فرسا نباشه

دو مورد آخرم چندان ضروری نیس و ملاک نیس بلکه یه انتخابه

فقط فرزند صالح باشه 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

خیلی مهمه منبع درامد داشته باشه

چه خودش شاغل باشه ؛ چه سرمایه گذاری کرده باشه؛ بدون منبع درامد چطوری میشه موفق بود؟

بی سواد نباشه ؛ منظور از سواد فقط تحصیلات اکادمیک نیست ؛ سواد کامپیوتر ؛ سواد معاشرت ؛ سواد صحبت کردن

عزت نفس داره

به خودش باور داره

حتی اگه تحصیلات آنچنانی نداشته باشه خیلی با شخصیتِ و از رفتارش متوجه اصالتش میشید

هرجایی نمیره با هرکسی نمیگرده،درست حرف میزنه،مطالعه میکنه،اگه متاهل باشه احترام خونوادش رو حفظ میکنه روی تربیت بچه هاش حساس،اعتماد به نفس داره،به حرف مردم اهمیت نمیده و اهدافش رو دنبال میکنه،بلده چجوری احساساتش رو کنترل کنه و...

‌‌‌

تحصیلات مهمه من ادامه ندادم ، پشیمونمممممم خیلی پشیمونم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی واقعا ادب و شعور دارم ، اجتماعی ام کتاب زیاد خوندم ولی همینکه بقیه میفهمن دیپلم دارم به چشم یک ادم نادون بهم نگاه میکنن حتی چونکه همسرم تحصیل کرده است کلی تیکه میندازن ولی خب دیگه کار از کار گذشته