2777
2789
عنوان

میشه بیااااین خیلی واجبه

594 بازدید | 90 پست

دیروز یه پسری از اینستا پیام داده بود منم جوابشو دادم شرایطشو گفتو فلان منم یکم پروفایلشو اینارو نگاه کردم دیدم بد نیست گفتم اوکی بعد گفتش شمارتو بده منه خر شمارمو دادم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اون یه شهره دیگس

بعد من چون تا حالا با هیچ پسری ارتباط نداشتم خیلی سخته برام از دیروز استرس دارم تو خواب و بیداریم همش حالم خوب نیس نمیدونم چیکار کنم اصلااااا تایپم نیس اصلا ازش خوشم نمیاد

عکس پروفش خوب بود بعدان یه عکس فرستاد دیدم این اصلا هیچ جوره تایپم نیس

الانم نمیدونم چیکار کنم شمارمو داره میترسم یه کاری کنه بدبخت بشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

دم صب اینستاشو بلاک کردم بعد از تلگرام پیام داده بود که چرا اینجوری میکنی این ادا ها چیه منم گفتم نمیخوام ادامه بدم گفت چرا و اینا من خوشم میاد ازت بری تنها میشم

وای خیلی میترسم نمیدونم قراره چی بشه اصلا حالم خوب نیس

شرایط اینکه شمارمو عوض کنمم ندارم الان😭💔

وای نکنه شمارمو هک کنه؟؟؟؟؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هک؟؟مگه الکیه🫤فک نکنید هک راحته ۱۴ ساله رو سیستم و کامپیوتر پلاسم هنوز هک کردن خط تلفن برام ارزوعه

هک کنی چنان دست بند بزنن بکنن تو زندان ادمو

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
آجی استرس دارم میمیرم نامزدم نظامیهبعد برای عقد از طرف نظام تحقیق میکنن بنظرتون نی نی سایت مو چک می ...

نه دیگه نی نی سایت رو چک نمیکنن مگر استعلام سایتارو ببینن که توشون هستید

شاید اونطور ببینن

سپاه یا ارتش؟

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان