2777
2789
عنوان

میشه بیااااین خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 90 پست
حالت خوبه عزیزم؟😐یه شماره دادی فقط هاااانهایتش پیله کرد هروخ حوصلت سر رف باهاش چت کن🚶🏻‍♀️

من چون هیچ وقت با پسرا ارتباط نداشتم استرس گرفتم

نه این هر دقیقه پیام میده میگه عکس بفرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای رو راست بگو ازت خوشم نمیاد بی احترامی نکن لج میکنه بعدشم بزن کلا شمارشو بلاک کن یعنی چی ...

آره خیلی ساده ام الان دو روزه سر اینکه ناراحت نشه چت میکنم باهاش ولی الان دیگه بلاکش کردم هیچی نگفتم

آخه این دانشجوی کامپیوتر و ایناس بلده

دانشجوعه😂استاد که نیست

۳ تا مدرک کامپیوتر گرفتم😅دارم چهارمی رو میخونم واسش

الکی که نیست هک یه دانشجو بیاد هک کنه فوق دانشجو مبانیه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بلاکش کردم میترسم لج کنهه یه کاری کنه😭

معلومه دخترپاکی هستی همینجوربمون به دخترایی ک دنبال رل و کثیف کاری ان نگاه نکن اینا خودشون توی لجن انداختن اینده ای ندارن،،برای این موضوع هم نگران نباش کاری نمیتونه بکنه بهش بگو بابام یا داداشم گوشیش خرابه این خط شریکیه فقط دست من نیست بگو پیام یازنگ نزن نظامی ان برات دردسرمیشه بگو بزار یه خط اگه گرفتم خودم پیام میدم