taravat555 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4164 عنوان دیگه خسته شدم 57 بازدید | 7 پست هرکاری کردم پوستم درست نمیشههمش جوش میزنم جوش کیستی و جوش سر سفید هرچی محصول خارجی بودو شخم کردم پوستتمم خیلی حساسه🥲🥲😭 اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️ 1403/10/23 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taravat555 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4164 اهل کجاهستی الان چه ربطی داشت متوجه نشدم؟ اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 4633 الان چه ربطی داشت متوجه نشدم؟ یه دکتریزدمیشناسم که خودم پیشش نرفتم اماتعریفش روزیادشنیدم به خاطراون پرسیدم اهل کجاهستی
taravat555 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4164 یه دکتریزدمیشناسم که خودم پیشش نرفتم اماتعریفش روزیادشنیدم به خاطراون پرسیدم اهل کجاهستی خدایی اگه کارش خوب باشه هرکجای ایران من حاضرمب م شهرخودمون دکتراش به هیچ دردی نمیخورن اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 4633 خدایی اگه کارش خوب باشه هرکجای ایران من حاضرمب م شهرخودمون دکتراش به هیچ دردی نمیخورن پرفسورهس بازم میگم من خودم نرفتم اما تعریفش روشنیدم من خودم استان فارسی هستم چندنفررفتن پیشش میگن عالی بوده واسه درمان های دیڭه رفتن،اسمش هس محمدتقی نوربالا،اسمش رومطمئن نیستم اما فامیلیش همینه درموردس تخقیق کن واگه خوب بودبرو
taravat555 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4164 پرفسورهس بازم میگم من خودم نرفتم اما تعریفش روشنیدم من خودم استان فارسی هستم چندنفررفتن پیشش میگن عا ... خیلیی ممنونم از توضیحاتتوندر جریلن نیستید چه نوع نسخه هایی میده من بدبختانه پوستم بینهایت حساسه و به محصولات ضد لک و جوش ایرانی واکنش میدم اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 4633 خیلیی ممنونم از توضیحاتتوندر جریلن نیستید چه نوع نسخه هایی میده من بدبختانه پوستم بینهایت حساسه و به ... ن عزیز فقط دوستم کف دستش پوست مینداخت وترک میشد چندتا دکتررفته بودازچندتا شهرمختلف به نتیجه نرسیده بوداخررفته بودپیش این بنده خدابایه جلسه ودوتا دارو خوب شده بود.درموردش تحقیق کن عزیزداخل سایت حتما اطلاعاتی هس امیدوارم خوب بشی