2777
2789

بگید لطفا

من ک دوسش دارم درسته بنده خوبی نیستم ولی قبل خواب شباباهاش حرف میزنم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

معمولی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

همیشه من حتی خلاصه خاطره روزانه ام رو همیشه برای خدا مبنویسم روزمو براش تعریف میکنم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولی

مرسی ازنظرت

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
همیشه من حتی خلاصه خاطره روزانه ام رو همیشه برای خدا مبنویسم روزمو براش تعریف میکنم

چ خوب

منو انقد زمین زده

عیب نداره بلندت هم میکنه

من مذهبی نیستم و خدا رو عین یه رفیق بزرگتر باش حرف میزنم و همیشه هم بهم گوش داده و نشونه هاش رو بزام میفرسته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

زیاد صحبت میکنم اونم ب فارسی ن عربی

خوبه دیگه 

من به انسان بودن خودم شک دارم ولی به وجودخدا یقین دارم درضمن اهل نماز واینا هم نیستم

ب خداباور داشته باش عزیزم

من در طول روز باهاش حرف میزنم 😍

هر لحظه که بیکار میشم یادش میوفتم

گاهی ازش تشکر میکنم بابت نعمت هاش

گاهی ازش تشکر میکنم بابت صابر بودنش

گاهی شرمنده میشم و خجالت میکشم ازش بابت گناهام

وقتی قرآن حفظ میکنم قلبم پرررر حس خوبه😍🥲

وقتی خیلی احساس کنم که دوسش دارم سریع یه سجده شکر بجا میارم

وقتی تنهام فقط با خودش حرف میزنم

در طول روز ازش میخوام فقطط کمکم کنه نزاره بیراهه برم نزاره هدفم رو گم کنم نزاره ادم بدردنخوری بشم و.. و.. و... 

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤