2777
2789
عنوان

بچه هایی که سال بعد انتخاب رشته دارید هیچوقت اشتباه منو نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
اره دانشگاه تهران قبول بودم من پزشکی میخونم شهر خودم

دیگه گذشت

با این افکار خودت رو نابود میکنی.

تهران هم میرفتی بازم داستان خوابگاه رفتن و دلتنگی خانواده و... بود.

الان حداقل شب خونه خودت میخوابی، رو تخت خودت

فدای سرت خب تهران بهتر بود من تهران زندگی میکنم و واقعا هیچچچ جای دیگه رو دوست ندارمبجاش سرزنش خودت ...

نه عزیزم من ۱۸ سالگی همون بار اول که کنکور دادم قبول شدم با رتبه عالی

الان ۲۱ سالمه الکی نوشتم ۲۴ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من ۱۸ سالگی همون بار اول که کنکور دادم قبول شدم با رتبه عالیالان ۲۱ سالمه الکی نوشتم ۲۴

موفق باشی

با این‌ تفکرات فقط خودت و اذیت میکنی دیگه فکر کردن به گذشته فایده ای نداره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دیگه گذشتبا این افکار خودت رو نابود میکنی.تهران هم میرفتی بازم داستان خوابگاه رفتن و دلتنگی خانواده ...

الان تمام بچه های خوابگاهیمون هروقت دلتنگ خانواده بشن برمیگردن کلاسا حضور غیاب ندارن اگه هم داشته باشن یکی رو پول میدن میره حاضری میزنه نمره های امتحاناشونم اتفاقا خوبه 

منم اگه تهران بودم هروقت دلتنگ میشدم برمیگشتم 

واقعا افکارم الکی نابود کننده ست ولی مدام ناراحتم میکنن

اره رفت شهید بهشتی الکی منو گول زدن گفتن اینجا کنار خانواده راحت تریدرصورتیکه به محض اینکه رفتم سال ...

زیادم اینجوری نیست

از اون طرف کسایی هستن دور از خونه شرایط سختیو میگذرونن تو همون تهران

تو یکی از بهترین رشته ها داری درس میخونی ارزوی خیلیا از جمله خود من 

رو شهرش تمرکز نکن چون نمیدونی اگه میرفتی تهران چی میشد

زیادم اینجوری نیستاز اون طرف کسایی هستن دور از خونه شرایط سختیو میگذرونن تو همون تهرانتو یکی از بهتر ...

دوستای دبیرستانم که رفتن خوشبختن 

من اگه تهران بودم وضعم همین بود با این تفاوت که موقعیت برای پیشرفتم بیشتر بود هرکی رو میبینم المپیاد کشوری مدال گرفته یا مقاله خفن نوشته مال تهرانه 

اونجا استادا برای مهاجرت وارد ترن بیشتر به دردم میخورد

کار راحت تر گیر میومد من میخواستم دستیار دندونپزشک بشم هیچ اگهی استخدام پیدا نکردم بعد تو تهران یهههه عااالمه درخواست بود