2777
2789
عنوان

مشاوره زنان و مامایی

110 بازدید | 7 پست

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه بنده مژگانم ۳۶ دوتا دختر دارم بنده ماما و مشاور تخصصی زوجین هستم آیدی اینا میدم سوالی بود درخدمتم Mama7778

میگم اگه ۱۳سال پیش با یکی رابطه داشته باشی بعد ۱۳سال ممکنه الان زگیل تناسلی  معلوم کرده باشه ؟؟یعنی تاالان خاموش بوده

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اگه ۱۳سال پیش با یکی رابطه داشته باشی بعد ۱۳سال ممکنه الان زگیل تناسلی معلوم کرده باشه ؟؟یعنی ...

شما یا همسرت ؟؟ ببین شما اگه با یکی رابطه داشتی خب که از سلامت جنسی و جسمانی مطمئن نبودی خب ممکنه این ویروس hpv منتقل شده باشه و چون شما هم واکسن اصلا نزدی و رابطه با کسی داشتی که ازش مطمئن نبودی احتمالا منتقل شده ولی خودشو نشون نداده

شما یا همسرت ؟؟ ببین شما اگه با یکی رابطه داشتی خب که از سلامت جنسی و جسمانی مطمئن نبودی خب ممکنه ای ...

خب زائده که میگن بعداینکه مبتلا بشی  ۶ماه تا یک سال زده میشه ...اگه ۱۳سال پیش به فرض رابطه ای بود پس من باید از نوعی می‌گرفتم که پرخطر بوده از این بدون علائمش ها که داشتم ولی نمیدونستم ....

ولی من از یک نوع فقط فقط نوع ۱۱که با زگیل خودش نشون میده ...پس بازم می‌تونه برای ۱۳سال پیش باشه ؟؟؟

خب زائده که میگن بعداینکه مبتلا بشی ۶ماه تا یک سال زده میشه ...اگه ۱۳سال پیش به فرض رابطه ای بود پس ...

ببین گلم منم همینو میگم که وقتی اون طرف اگه رابطه اس بوده ۱۳ سال پیش و اون ویروس داشته و به شما انتقال پیدا کرده و ۱۳ سال خاموش بوده خیلی احتمالش کمه خب اصلا بعیده ولی کلا hpv ویروس اچ پی وی نوع ۱۱، به طور کلی، از طریق تماس مستقیم با پوست یا مخاط فرد آلوده منتقل می شود. یعنی می تواند از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی باشه البته بع دلیل نبود علایم ممکنه بعضی متوجه نشن که واقعا درگیر شدن پس هر چن وقت باید چکاپ کلی بشید و واکسن

ببین گلم منم همینو میگم که وقتی اون طرف اگه رابطه اس بوده ۱۳ سال پیش و اون ویروس داشته و به شما انتق ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی که کردین ....الان باید فقط فکر درمان باشم دیگه گرفتم تموم شده  ...حالا این وسط فقط شک گاهی اذیتم می‌کنه ..نمی‌دونم برم یقه اونو بگیرم یا نه