2777
2789

روزایی هست که منو خیلی میبوسه محبت کلامی خیلی میگه دوستت دارم نه فکرکنین بخاطر چیزی ...

یک روزایی هم هست منو خیلی اذیت میکنه

ویژگی های یک ادم خوش شیفته رو هم داره

من واقعا تا میام بهش دل ببندم و ارامش بگیرم روز بعد همه چیز خراب میشه 

بین این دو حس گیر کردم

دلم نمیخواد نزدیکم بیاد

دلم نمیخواد قربون صدقم بره بغلم کنه

دلم میخواد معمولی باشیم 

در حد صحبتای روزمره 

چون خیلی آسیب می بینم خیلی آسیب دیدم دقیقا زمانی که من دلم بنده محبتاش میشه اون لحظه ای که ارامش پیدا میکنم همه چی خراب میشه خیلی گریه میکنم و روزها طول میکشه تا به خودم برگردم...

چیکارکنم؟؟؟

اون چند روز منو اذیت کرد پریروز اومد دوباره ببوستم بغلم کنه بهش التماس کردم نزدیکم نشو 

الان باز با من بده صحبتم نمیکنیم ولی ارامش من بیشتره

..💔

چون تا وقتی که خودش بخواد با هم خوبیم 

به محض اینکه خودش نخواد همه چیز رو خراب میکنه

من نمیتونم تحمل ندارم

من دلم احساس و عشق یکنواخت میخواد

دلم میخواد یک مدل باهم باشیم

..💔

چند شب پیش منو برد بیرون به‌خواسته ی خودم و خیلی بهم خوش گذشت رو ابرا بودم حالم عاااالی

روز بعد چنان دعوایی کردیم که من متاسفانه هر روز دارم قرص میخورم برای سردردم هر روز گریه میکنم 

..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب دندون کرمویی سمه نمیتونم کنار بیام با این سم بازیا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عجب دندون کرمویی سمه نمیتونم کنار بیام با این سم بازیا

منم برام خیلی سخت و طاقت فرسا شده

روحی و جسمی آسیب دیدم

همیشه بهش میگم خواهش میکنم بیا یکماه حداقل باهم خوب باشیم  مثل مثلا دیروزت بمون احوالت تغییر پیدا نکنه میگ نمیتونم ‌دست خودم نیست

..💔

منم برام خیلی سخت و طاقت فرسا شدهروحی و جسمی آسیب دیدمهمیشه بهش میگم خواهش میکنم بیا یکماه حداقل باه ...

خب بره دکتر بگه تغییر خلق سریع دارم بهش قرص بده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قبول نمیکنه گلم متاسفانه

اوکی

دو قطبی هست

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..