2777
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهرم دارم سکته میکنم

1842 بازدید | 108 پست

فحشای زشت ناموسی ب من و خانواده م میده به مامانم ب بابام  به خودم  این دومین بارشه  ‌  اصلا اینجور نبود   من بهش مشکوکم  خیانت میکرد  نتونستم ثابت کنم

همش دعوا کردیم بحث کردیم دوماهه الان  من فقط از ترسم سکوت کردم الان هیچی نگفتم  همش میگه الان زنگ میزنم پدر فلان فلانت بیاد ببرتت     منم نمیخام کسی بفهمه  اخه یکماه مونده زایمانم

همشم میخاد یکاری کنم خانوادم ب فحش ببنده  خانواده م نمیدونن اینجوره من نگفتم   بنظرتون درمقابل این حرفاش چیکار کنم اخه الان چیکار میتونم بکنم  زورم نمیرسه بهش 

خودمم یماه دیگه بچه م دنیا میاد

من بودم جرش میدادم ک دیگه نتونه ب بابام فحش بده...هرچی میگه خودش و جدابادشه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خواهر بچه این وسط چی بود

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

آروم باش گلی

مردا وقتی ترس دارن و تو موضع ضعفن فحش میدن 

نزار بفهمه نقطه ضعفت فحشه که دیگه عین نقل و نبات میگه 

تا دیدی خشمش زیاده و داره عصبی میشه برو تو اتاق هنذفری بزن نشنوی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خیانتش اثبات کن زبونش کوتاه شه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

کاش قبل بچه اوردن به وضع زندگیتم فکر میکردی..بعترین کار اینه به مشکلتون فکر کن

شاید بخاطر وضعت تو دوران حاملگی و دوری پریشون شده متاسفانه یسری از اقایون خلق و خوشون بسته به زیرکمرشون

..به خودت برس یکم میدونم تو دوران حاملگی هورمونات بهم ریخته 

اما سعی کن واسش جذاب باشی کمتر غرغر کن ببین چجوری میشه اخلافش

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

ببخشید فحشایی میده که تا مغز استخونم میسوزه نمیدونم باید چیکار کنم  بخاطر این شرایطم دندون رو جیگر بذارم  

یا زنگ بزنم خونواده م همه چیو بگم    میدونم  این تو روی اونام این حرفا میزنه  باعث میشه همه چی بدتر بشه  حداقل اینجوری توروشون هیچی نگفته 

کلی خانواده بدبختم سیسمونی گرفتن