2777
2789
عنوان

حالتون چطوره

26 بازدید | 4 پست

خوبین؟

میشه از تجربیات زندگی مشترکتون بهم بگید

وقتایی که با حرف همسرتون ناراحت میشید واکنشتون چیه

چطوری ناراحتی های بینتون اوک میکنید

گاهی شده همش باهم بحث کنید و مقصر شما باشید و یه آدم سرد باشید هوم

شد

مجردم چیزی نمی‌دونم

ولی هیچوقت نزارید شوهرتان با ناراحتی و دلخوری از خونه بره بیرون

اگر دعوا کم بود

اگر دعوا زیاد بود حتی غرورتون‌ هم اجازه نداد برید آشتی کنید تا شب حداقل باهاش صحبت کنید منطقی حلش کنید…ج

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
مجردم چیزی نمی‌دونمولی هیچوقت نزارید شوهرتان با ناراحتی و دلخوری از خونه بره بیروناگر دعوا کم بوداگر ...

منم خیلی دنبال اينم گه کشی ناراحت نشه

ولی متاسفانه الان دو هفته ست حالم اوک نیست

شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه آدم فوق العاده منطقی هستم،بلعکس همسرم فوق العاده احساسی..برا همین زیاد سازمون نمیاد باهم ولی اون به من اعتماد داره و معمولا پیش بینی های من..نظرات من اهمیت زیادی میده..دعوا خیلی کم داریم،بحثی پیش میاد همیشه اون پیش قدم میشه برا آشتی چون اغلب تقصیر اونه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
من یه آدم فوق العاده منطقی هستم،بلعکس همسرم فوق العاده احساسی..برا همین زیاد سازمون نمیاد باهم ولی ا ...

چه خوب 

من امروز خیلی عصبی شدم حواسم نبود اولین بار بود یه کاری کردم که نباید میکردم

و مقصر خودمم

شد