2777
2789
عنوان

ماماناااا لطفا بیاید کمک

99 بازدید | 14 پست

سلام‌ خانمای گل..من دخترم ۷سالشه دندونش پوسیده رفتم براش بکشن دکتر گفت عصب کشی میکنم براش وپرش میکنم هزینه ش ۳ونیم میگیره.الان سوالم اینه ایا ارزش داره عصب کشی کنم یا بکشم؟؟دومین دندون اسیابش پوسیده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باتوجه به اینکه دندوناش شیریه ودایمی هاش هنوز درنیومده

به نظرم بکش در میاد جاش زیاد مهم نیست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
معلومه ک ارزش داره فک بچه بهم میریزه پس فردا دندوناش کج و معوج درمیاد باید ارتودنسی کنی دندون منو بچ ...

فکر نکنم به کشیدن ربط داشته باشه عزیزم من خواهر شوهرم دندون های پسرش رو کشیده الان دندون هاش کچ کوله نیست مال منو نکشیدن ولی دوتاش کچ در اومده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
فکر نکنم به کشیدن ربط داشته باشه عزیزم من خواهر شوهرم دندون های پسرش رو کشیده الان دندون هاش کچ کوله ...

وقتی عکس رادیولوژی دندونم دندون پزشکا میبینن میگن فک بالات بخاطر اینک دندونتو کشیدی بهم ریخته از خودم نمیگم منم حرف دکترو میگم

وقتی عکس رادیولوژی دندونم دندون پزشکا میبینن میگن فک بالات بخاطر اینک دندونتو کشیدی بهم ریخته از خود ...

چی بگم تا حالا نشنیده بودم شاید هم اینجوری باشه