2777
2789

دارچین برای من عالیه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه فایل آموزشی براش ضبط کردم.
از تو تاپیکم فایل رو دانلود کنین. عنوان تاپیکم با یک تاپیک متفاوت از من شروع میشه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

روزایی که عود میکنه از زندگی سیرم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

برای پیشگیری اصلاح سبک زندگی کن نثلا من الان دیگه میدونم با چیا میگرن میکیرم و ازشون در حد توان دوری میکنم مثلا سرخ کردنی ها یا فست فود یا غذای پر چرب سر وصدا و شلوغی آفتاب و گرما یا سرمای شدید و اینجوری یه زندگی سالم تر هم دارم الان از میکرنم تشکر میکنم چون هرچی باعث سردرد من میشد تقریبا صد درصدش مضره و منو به سمت زندگی سالم برد ولی وقتی میگرن میگیری بستگی به طبع بدنت ببین چی برات خوبه برخی لیمو ترش برخی دارچین ولی چیزی که برا همه جوابه اینه که کل اتاقتو تاریک کنو خونه رو ساکت کن و یه تشت اّ ولرم بذار و پاهاتو بذار داخلش و تو همون وضغیت چشاتو ببند و بخواب یا استراحت کن به شدت اثر بخشه

من موقعی که احساس می کنم داره می گیره یه لیوان آبلیمو میخوورم اونوقت دردش کمتر می شهمیگرنای من بیست ...

نمیشه درد اون لحظه رو کامل از بین برد؟

یه لیوان ابلیمو طبیعی اگه کسی یخوره ک فشارش میوفته

روزایی که عود میکنه از زندگی سیرم

یکی از عزیزام میگرن داره واسه اون پرسیدم وقتی سرش درد میگیره انقد دردش زیاده سرشو میکوبه به دیوار قلبم فشرده میشه نمیدونم چجوری میتونم کمکش کنم همه جور دکتریم رفته🥲

نمیشه درد اون لحظه رو کامل از بین برد؟یه لیوان ابلیمو طبیعی اگه کسی یخوره ک فشارش میوفته

آره فشارم می افته و می خوابم ولی بازم دردش کامل درست نمی شه ولی خیلی کاهش پیدا می کنه

مال شما سردردتون چند ساعت طول می کشه

یکی از عزیزام میگرن داره واسه اون پرسیدم وقتی سرش درد میگیره انقد دردش زیاده سرشو میکوبه به دیوار قل ...

اضافه وزن نداره؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چجوری استفاده کنم؟درد همین الان رو از بین میبره یا قبل شروع شدنش باید خورد؟

من وقتی میگیره استفاده میکنم 

گاهی اوقات در لحظه اروم میشه 

گاهی اوقات نهایت به یه ساعت میکشه 

اینطوری که 

یه قاشق چایخوری پودر دارچین با  دو قاشق چایخوری اب ولرم و یک حبه قند با هم خوب مخلوط میکنم باید یه حالت کشیده ای مثل ماسک های که میزنیم به صورت اون طوری به خودش بگیره 

بعد از این ور شقیقه تا روی پیشونی و اون شقیقه رو میزنم و میزارم به حال خودش تا خشک بشه 

اوایل سه سوز وحشتناکی داره 

اما باید تحمل کنی 

اگر تحمل کنی تمومه سعی کن تو اون مدتی که میخواد خشک بشه یه چای دارچین بخور و برو یه جای تاریک بدون سر و صدا بمون 

امید به خدا خیلی زود خوب میشی 💓

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐