2777
2789
برای پیشگیری اصلاح سبک زندگی کن نثلا من الان دیگه میدونم با چیا میگرن میکیرم و ازشون در حد توان دوری ...

یکی از عزیزام میگرن داره شغلش پر سر و صداس تقریبا تغذیشو نمیتونه عوض کنه چون سرکاره وقت اشپزی نداره تنها هم زندگی میکنه فست فود نمیخوره بیشتر حاضری ظهرا هم با همکاراش یه غذای سریع میپزن همش فکرش درگیره و استرس داره خیلی نگرانشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه جواب میده؟

بعد 20 روز اثرشو میبینی. بعد کمی فاصله بنداز با ز شروع کن. یک مدتی استفاده کن. وورزش برو استرس تو کنترل کن  مشکل حل میشه. می دونی این سردردها از کجا می آد؟؟؟؟؟؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

آره فشارم می افته و می خوابم ولی بازم دردش کامل درست نمی شه ولی خیلی کاهش پیدا می کنهمال شما سردردتو ...

من میگرن ندارم یکی از عزیزام داره نمیدونم از سرکار که میاد ساعت ۷ .۸ دردش شدید میشه همیشه سردرد داره میگه عضوی از زندگیش شده حتی از بچگیم داشته 🥲

نمیدونم موثر باشه یا نه

ولی بی ضرره انجامش

یه حوله خیس کن بذار رو پیشونی

یکیم گرم کن بذار پشت گردنت

همزمان

شنیدم خیلی خوبه

امتحان نکردم

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

اره دارم تحولی در پزشکی میشه درمان میگرنتجریه من این هست که هیچی درمان نمیکنهتحمل باید کرد

میگن ۴۰ به بعد خودش خوب میشه 

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

بعد 20 روز اثرشو میبینی. بعد کمی فاصله بنداز با ز شروع کن. یک مدتی استفاده کن. وورزش برو استرس تو کن ...

سر درد من‌نیس یکی از عزیزام‌میگرن داره همیشه استرس داره زیادی به همه چی فکر میکنه وقت ورزش نداره از ۸ صبح تا ۸ شب سرکاره خیلی نگرانشم🙂

من موقعی که احساس می کنم داره می گیره یه لیوان آبلیمو میخوورم اونوقت دردش کمتر می شهمیگرنای من بیست ...

آبلیمو!!!!!

خودت کشف کردی یا کسی گفت ؟

آخه ترشیجات خودشون سر درد رو تشدید میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻