2777
2789

به نوزادم تا یک ماه شیر خشک نان ۱ دادم به عنوان کمکی خیلی راحت میخورد تا ۵۰ روزگی ندادم به توصیه پزشک

الان که میدم دیگه شیشه رو قبول نمیکنه . دو بار من نبودم در حد یک پیمانه تو ماشین بهش دادن خورده اما بعد از یکی دو ساعت چند مرحله به شکل جهشی بالا آورده

دو تا سوال دارم . اول اینکه راهی دارید که باز هم شیشه رو قبول کنه و شیر خشک بخوره

و سوال دوم اینکه چرا دو باری که شیر خشک خورده بعدش همه رو بالا آورده؟ ممکنه حساسیت داشته باشه بهش؟ با توجه به اینکه تا یک ماه بدون مشکل این شیر خشک رو میخورد؟ 

چه شیر خشکی بدم که هم قبولش کنه هم بالا نیاره

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

شاغلم و نمیتونم همیشه خودم بهش شیر بدم😔

مامان جان برو پیش یک متخصص اطفال باهاشون صحبت کن راهنمایی کنن 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان جان برو پیش یک متخصص اطفال باهاشون صحبت کن راهنمایی کنن

دیروز پیش دکتر بودم

بازم میبرم ولی خواستم قبلش نظرات دوستان رو بخونم شاید راهی داشته باشن

دکترا در مورد اینکه چیکار کنم باز شیشه شیرو قبول کنه راهی ممکن بهم

دیروز پیش دکتر بودمبازم میبرم ولی خواستم قبلش نظرات دوستان رو بخونم شاید راهی داشته باشندکترا در مور ...

شیشه رو میگیره فقط یکم شاید زمان ببره وقتایی ک گرستش بده من بچه هام ارتدنسی نکرفتن 

یکم زمان میبره سرپستونکای مختلق امتحان کنید من ۳روز طول کشید تا دخترم پستونک گرفت

واقعا؟ چند روزش بود که پستونک رو گرفت؟

پسر من روزهای اول پستونک رو قبول میکرد ولی چون مداوم ندادم الان که نزدیک دو ماهشه اصلا قبول نمیکنه

دیروز پیش دکتر بودمبازم میبرم ولی خواستم قبلش نظرات دوستان رو بخونم شاید راهی داشته باشندکترا در مور ...

اینکه جهشی بالا میاره رفلاکس هست 

شیرخشک آنتی رفلاکس بود زمان پسر من مارک نان می‌خورد 

حساسیت نداره مشکل همون رفلاکس که ممکنه پنهان باشه

باز مشورت کن اینقدر جدیدا اینجا تجربه میذارم والا شروع میکنن توهین و بی ادبی آدم میترسه والا من همیشه تو تاپیکهای مادر و کودک بودم و تجربیات میگم

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

اینکه جهشی بالا میاره رفلاکس هست شیرخشک آنتی رفلاکس بود زمان پسر من مارک نان می‌خورد حساسیت نداره مش ...

چرا شیر خودمو بالا نمیاره پس؟ ممکنه رفلاکس باشه ولی فقط شیر خشک بالا بیاره؟

چرا شیر خودمو بالا نمیاره پس؟ ممکنه رفلاکس باشه ولی فقط شیر خشک بالا بیاره؟

دقیق اینو نمیدونم چون من به پسرم فقط شیرخشک میدادم از دکتر نپرسیدین؟

بزارین وقتی گرسنه شد بهش شیشه بدین قبول میکنه دختر منم سه ماهشه از دو ماهگی شیشه رو قبول کرد من بهش شیر خشک آپتامیل میدم 

شیشه شیرش چه مارکیه ؟ 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹