2777
2789
عنوان

اسم یه کارتون قدیمی 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 145 پست
تهران زلزله اومد کسی از تهران هست متوجه بشه😦

وااقعا به تهرانم رسید؟؟😲😲

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس اشتباه کردی شاید شوشو ی تکونی خوره فکردی تخت بوده خخخ

نه الان زدم تی وی اخبار زیرنویس کرد.خدا بهمون رحم کنه من طبقه پنجم هستم چیکار کنم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

توهم نبوده،تاپیکاش زده شد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

💢 کانون این زلزله با قدرت ۵.۲ ریشتر، مشکین دشت استان البرز بود که در استان های قم، گیلان، قزوین، اراک و تهران هم احساس شد و مردم را به خیابان‌ها کشاند

🆔 @IRNA_1313

من زشت کی ام 😀😂
💢 کانون این زلزله با قدرت ۵.۲ ریشتر، مشکین دشت استان البرز بود که در استان های قم، گیلان، قزوین، ار ...

وای من قمم حس کردم.این دوستمون گفت زلزله اومد همون لحظه منم حس کردم

قدیمیه خیلی الان من 23سالمه فک کن بچگیم نگاه میکردم. ایرانی بود. یه داستانش هم یه بچه گم شده بود بعد ...

بابا گفتی کارتون فکر کردم واقعا کارتون منظورته،  اون که فیلم عروسکی بود، ولی منم اسمش یادم نمیاد 

آخرین سنگر سکوته...
قدیمیه خیلی الان من 23سالمه فک کن بچگیم نگاه میکردم. ایرانی بود. یه داستانش هم یه بچه گم شده بود بعد ...

پلیس آسمانی رو میگید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آره آره نوک زبونمه ها

پلیس آسمانی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)