2777
2789

اگ شریک زندگیت ادم نزدیکت

ب حرفا و پیشنهادا و برنامه ریزیات توجه نکنه

ولو این ک درست باشه!

اما مثلا ی مدت بعد کس دیگ این حرفو بزنه استقبال کنه و بیاد بهت بگه اره این کارو میکنیم

چ حسی پیدا میکنی؟

ب نظرم یکی از دلیلاش اینه ک اجازه دادیم فک کنن ما اشتباه میکنیم و از پس تصمیمات جدی زندگی برنمیایم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حرفشو جدی نمیگیرم رفتار خودشو باهاش دارم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

اگ ب حرفم گوش میکرد ک الان این همه بدهی و بدبختی نداشتیم من برنامه ریزیم خوبه رو پولم حساب کتابم ولی اون ولخرجه ای کاش حداقل ماهی۵تومن حقوق داشتم😮‍💨😔

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

با دو خط اخرت موافقم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من اکثر پیشنهاد هامو قبول میکنه اگر هم نکنه میرم با ودرشوهذم حرف میزنم اون راضیش میکنه

چون شوهذم باباشث قبول داره باباشم منو(در بعضی موارد)😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
از اول اینجوری بود، آره من 5 سال ازش کوچکترم ولی حرف خواهرش که 10 سال ازش کوچکتره رو گوش میده

شاید مثل من بچگانه رفتار کردی منم چند سال ازش کوچیکترم بهش هر پیشنهادی میدم انگار نمیشنوه اگ اعضای خانوادش بگن تازه میاد با ذوق میگه اره خیلی خوبه این کارو کنیم میگم من همه اینارو گفتم میگ یادم نیست اصلا یا بهونه میاره!!

واقعا دنبال راهکارم

شوهر منم همینه و هیچوقت درست نشد ،خیلی جا ها تو زندگی به حرف من گوش نداد و لطمه و آسیب دید ولی بازم دست بر دار نیست .فکر میکنه من نمیفهمم و خودش خیلی عاقله .

همون حرفای منو از زبون کسی دیگه بشنوه عمل میکنه .

من خودم حس میکنم نفوذ کلام ندارم،نه تنها شوهرم خیلیا دیگه هم به حرفای من اهمیت نمیدن ،فکر کنم خیال میکنن من ساده و خنگم ، واسه همینه که گوش نمیدن ،در صورتی که بعد یه مدت به درستی حرفای من پی بردن. 

منم دیگه بی خیال شدم ،به جهنم ،هر کاری میخوان بکنن ،خودشون لطمه میبینن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
از اول همینجوری بود؟

ن بعد ۳،۲سال

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم