2777
2789

*توروخدا نیاین بگین بچه برو بازی کن و اینا واقعا حالم مساعد نیست اینا رو ببینم*

ببینید من امسال انتخاب رشته دارم

بعد این ترم اولمو خیلی بد دادم

یعنی اگه هر درسو ده دقیقه میخوندم نمره کاملو میگرفتم ولی زده بودمش بیخیالی

نپرسید در چه سطحی فقط بگم خیلی بده *فقط در این حد خوبه که تجدید نیاوردم*

ترم دوم چطور درس بخونم جبران شه بچه ها

ببینین من کلا مشکلی ندارم با درس ها یه بار بخونمشون کلا حفظشون میشم فقط مشکلم اینه نمیخونم

خیر سرم میخوام برم تجربی پزشکی بیارم

ببخشید ببخشید ولی زارتتت

دارم از گریه کور میشم بچه ها

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

نهمی؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهمی?بیخیال نوبت دوم مهمه

ببین آخه جمع میشه :)

بعدم انقد سرکوفت میخورم با این خانوادم که کلا انگیزه ای برام نمیمونه

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

بله

نوبت دوم مهمه

من دهنم

درسا رو خوب بخون ولی علوم و ریاضی و خیلی کار کن 

همه برای معدل مهمن ولی این دو تارم خوب بخون چون معدل باید خیلی خوب باشه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ببین آخه جمع میشه :)بعدم انقد سرکوفت میخورم با این خانوادم که کلا انگیزه ای برام نمیمونه

تجربیم خودم واقعا فقط نوبت دوم مهم بود   منم مشکلتو دارم 😐💔

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

نهم هم نوبت اول مهمه هم دوم ولی فقط میتونم بگم فداسرت ترم بعد جبران کن🤍

🫶 ممنونم 

عزیزم اول اینکه خودتو عذاب نده نمره ات بد شده اشکال ندااره راه جبران هست 

دوم اینکه به درس خوندن به چشم درس خوندن نگاه نکن کتابو بخون به عنوان زیاد شدن اطلاعات عمومیت اینکه میگی یه دور بخونی میفهمی عالیه معلومه خیلی باهوشی پس استفاده کن کتابو باز کن و به عنوان یه مطلب علمی قشنگ بخونش نه کتاب درسی نه واسه نمره و امتحان 

موفق باشی عزیزم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خودتم میگی زارت دیگه چه انتظاری داری تکلیف تو با خودت مشخص کن

ببین آخه اگه نمره هام همینطوری پیش بره که باید ترک تحصیل کنم