2777
2789
عنوان

چه تاپیکی

125 بازدید | 12 پست

درود و روز بخیر خدمت گلا

چه تاپیکی دوست داشتین ببینین آخرش چی میشه و نصفه خوندین یا نصفه موند قرار بود استارتر خبر بده و خبر نداد یا کلا تاپیک رو گم کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که اشتباه پیام داده بود به شوهرش جای شوهر خواهرشوهرش نمیدونم زندس مردس یه خبرررر داد نداذ

شوهر خواهرش*

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

یه کاربری اینجا بود سال ۹۹، ۴۰۰.

شوهرش بهش خیانت کرده بود و جدا شده بودن. ولی هنوز دوستش داشت. کلا در حال آه و ناله بود.

از سایت رفته دیگه. می‌خواستم بدوتم تونسته با خودش کنار بیاد یا نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اونی که اشتباه پیام داده بود به شوهرش جای شوهر خواهرشوهرش نمیدونم زندس مردس یه خبرررر داد نداذ

اره میخاست به شوهر خواهر شوهرش اس بده تو اینستا ؟

ذهن منم درگیرشه

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

جات اینجا نیست...تو کنکور داری👀🤦🏻‍♀️😂😂

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

یه کاربری اینجا بود سال ۹۹، ۴۰۰.شوهرش بهش خیانت کرده بود و جدا شده بودن. ولی هنوز دوستش داشت. کلا در ...

مهرآبانم؟

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

مهرآبانم؟

نه یکی دیگه بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یکی بود سه سال پیش گفت بار داره چهار ماهه و شوهرش میخواد ببره غیر قانونی یه جایی بچشو سقط کنه 

تا همه لحضه آخر قبل سنو می‌گفت دعا کنین شوهرم دلش به رحم بیاد یا دکتره دلش به رحم بیاد 

کلی براش گریه کردم و نمی‌دونم چی شد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀