2777
2789
عنوان

دوستان لطفا جواب بدین

43 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر 

من روز ۱۰ تا ۱۳  پری که تخمک گذاریم بوده اقدام کردم الان ۱۹ پریه  دل درد وکمر درد دارم به همراه حالت تهوع  ورفلاکس معده  امکان داره باردار باشم یا نه پریودمم ۲۸ روزس

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*

احتمالش خیلی زیاده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی ۴ ۵ روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بود زود بوده؟

اره بابا پری عقب افتاد باس بزنی سه هفته به بعد 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
مرسی عزیزم

ان شاء الله خدا یه بچه سالم و صالح و خوشگل بهت میده