2777
2789
عنوان

همسرم شک داره بمن

2599 بازدید | 194 پست

سلام من مخالفت گذاشتن بحثای خانوادگی در اینجا به اشتراک بذاریم هستم ولی انقد شرایطم سخت شده که خاستم اینجا صحبت کنم شاید من مقصر باشمو نمیدونم

یک ساله اذدواج کردم الانم باردارم بخاطر کار همسرم و خودم ساکن رشتیم و اصالتا اهل شهری دیگه هستیم اینجا غریبم از خانوادم دورم

مدتیه همسرم بمن گیر میده وقتی میره سره کار من مرخصی گرفتم نمیرم خونم بم زنگ میزنه اگر یک ثانیه یک دقیقه دیر جواب بدم شاکی میشه داشتی چه غلطی میکردی تو؟؟

یا وقتی زنگ میزنه جواب میدم زودی میگ همین الان شات بگیر ببینم کجای گوشیت بودی سریع بخدا که راست میگم شوخی ندارم الکیم ننوشتم

یا مثلا میگه هر ده دقیقه یک ربع برای من فیلم بگیر توی واتساب بفرس بیینم خونه ای🫥

اجازم که نمیده اینستا نصب کنم 

از همسرم بعد یک سال اذدواج بعیده این رفتارا 🤦🏼‍♀️

الانم که بحثمون شد بم‌گفت نفهم تو نمیفهمی چی‌میگم‌انجام نمیدی کارامو مو به مو نمیکشم دیگ از دستت چرا؟چون رفته بود بیرون داروخونه کرم دست بخره زنگ زده بود ازم اسمشو بپرسه من دیر جواب دادم عصبانی شده خب جیکار بکنم گوشیم اتاق بود من اشپزخونه خلافه ینی من اشتباه کردم؟؟عجبا

بام شد دعوا رفت بیرون چن تام پیام چرتو پرت فوش فرستاده برام 

من دیگه دیونه شدم حالا من نفهمم یا اون

اینطورییش  از حرفاش مشخصه طلاق میخاد بگه هنوز نمیتونه بگه

میگ من روحیم حساسه یکی میخام بفهمه تو نمیفهمی😒

این مردا جدیدا دیونه شدن🫥

بزن در باسنش پرتش کن خونه ننش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄😑😑😑😑😑😑

بشدددددددت بد دله

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

همسرت شکاکه عزیزم.از این ادم باردار شدی😔حتما با خانوادت در میان بذار این رفتار سالم نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

تو حامله ای و اون هورمون هاش بهم ریخته....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

شما هم هربار درخواست شات و فیلم را می‌پذیرید؟

اگر چند بار قاطع رفتار کرده بودید الان ایشون اینقدر وقیح به رفتار بیمار گونه خودش ادامه نمی‌داد 

بهتره با هم در موردش در آرامش صحبت کنید 

که چی شده که ایشون رفتارش این هست

بلاخره یک دلیل این وسط هست که روان این آقای همسر 

شما به هم ریخته 

یا خودشون درگیر یک خلافی هستند که فکر میکنند شما هم در خلوت مرتکب خطایی هستید 

یا در حقیقت موردی از شما دیده شده 

یا حرف های دیگران این اختلال را درونش ایجاد کرده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍