2777
2789
عنوان

خدا منو دوباره داد 🥲

236 بازدید | 12 پست

حدود ساعت ۲ونیم امتحان داشتم تموم کردم خوابیدم تا ۵بیدار شم مرور کنم در اتاقو بستم بخاری زیاد بود خوابیدم تقریبا ۳ونیم اینا بود با حالت خفگی از خواب بیدار شدم واقعا دیدم یکی افتاده روم داره خفم میکنه طپش قلبم بالا گاز گرفتگی بوده داشتم جون میدادم به زور خودمو رسوندم به در وا کردم هوا که اومد داخل بهتر شد ولی همچنان طپش قلب تهوع سرگیجه دارم من اول فکر کردم چون با رلم دعوا کردم حمله عصبی بوده یا بختک افتاده روم ولی رفتم دکتر گفت اکسیژن خونت کمه و علائم گفتم گفتن خدا خیلی بهت رحم کرده گاز گرفتگی بوده🥲🥲

قدر همدیگه رو بدونیم دنیا خیلی کوتاهه اینقدر نزدیک مرگ نشده بودم 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوشب پیش دستی دستی داشتم دخترمو میکشتم 

بخاری اتاقش بدون دودکشه واومدم یه درجه رو روشن کردم رفتم دیدم اتاق گرم شده زیاد برگردوندم روشمعک خاک برسرم برعکس چرخوندم ورفتم بیرون ینی رو درجه ۳خلاصه اونم خواب بود برگشتم دیدم بوی گازمیاد نگو که شعله شمعک به درجه اخرنرسیده وشمعکه میسوخت از اون دوصفحه آخرهم گاز میومد خدارحم کرداگه بخاری بدون دودکش نبود بجا گاز منفجرشده بود

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

خدا را شکر 

منم اتفاق مشابه برام افتاده بود 

تازه ازدواج کرده بودم ب حالت خواب وبیداررفته بودم در اتاق را باز کرده بودم، دم در بیهوش شده بودم پدر باز مونده بود هوای اتاق عوض شده بود و همسرم هوشیار شده بود زنگ زده بود اورژانس 

اگه چن ثانیه زود تر از حال رفته بودم ونتونسته بودم در را باز کنم هر دو خفه شده بودیم دو روز حالم بد بود 

خدا را شکر منم اتفاق مشابه برام افتاده بود تازه ازدواج کرده بودم ب حالت خواب وبیداررفته بودم در اتاق ...

خیلی حس بدیه بدتر از اون یه چیز سیاه دیدم داشت خفم میکرد میام بخابم حس میکنم اونو میبینم تنگی نفس میگیرم

منم دوشب پیش دستی دستی داشتم دخترمو میکشتم بخاری اتاقش بدون دودکشه واومدم یه درجه رو روشن کردم رفتم ...

وای خدااا رحم کرده من دیشب واقعا مرگو دیدم به چشممم 😭