2777
2789
عنوان

با مردی که از نظر فرهنگی و اعتقادی با خودتون متفاوته ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست
درست میگی ولی حالا که ازدواج کردی خب دست نده10سالم درگیر نشوزندگیت و آرامشت مهم تره یا دست الویت بند ...

توی حرف ساده س، وقتی توی فامیلی بزرگ شدی که همه اینجورین وارد مهمونی که میشی همه دست دراز میکنن دست بدن، مثلا به شوهر خاله ۷۰ ساله م بگم دستتو بکش من دست نمیدم؟ احساس میکنم اینجوری شخصیت خودم زیر سوال میره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بله تفاهم فرهنگی و اعتقادی زن و مرد دیگه از اولین و مهمترین مسایل ازدواجه که از قبل از ازدواج باید در موردش حساس باشید

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتم دست نمیده ؟یا کسی جلوش دست دراز کنه نمیده

چرا دست میده، بعد میاد خونهوسر من غر میزنه که دوست ندارم دست بدم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

توی حرف ساده س، وقتی توی فامیلی بزرگ شدی که همه اینجورین وارد مهمونی که میشی همه دست دراز میکنن دست ...

ببین شخصیتت زیر سوال نمیره اگه از همون اول مثلا دست نمی‌دادی متوجه میشدن که تغییرت بخاطر ازدواجته و میپذیرفتند

من اصلا کنار نمیام نه فرهنگی نه اعتقادی

الحمدلله با کسی مثل خودم ازدواج کردم

خیلی خواستگار داشتم این مدلی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
هم میتونه مشکل پیش بیاد هم نهمن خودم راضی نمیشم ولی تو نزدیکانم دیدم زن و شوهری که تفاوت دارن و خیلی ...

این که تو امضات نوشتی واقعیه؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
توی حرف ساده س، وقتی توی فامیلی بزرگ شدی که همه اینجورین وارد مهمونی که میشی همه دست دراز میکنن دست ...

ناراحتی شوهر خاله مهم تره یا زندگی آدم و همسرش 

هیچ چیزی نشد، نداره کافیه آدم بخواد 

حالا واقعا به ۷۰ ساله هم حساسه . یا به پیر و جوون با هم دست میدی ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کسی شما رو مجبور نمیکنه حتما دست بدی

یکم خودتو موقع احوالپرسی بکش کنار اگه اون طرف فهم داشته باشه دیگه نمیاد دست بده، اگرم نداره پس لایق احترام نیست.

مگه زندگی زناشویی بازیچه است که بخاطر این چیزا نابودش کنید.

اکثر مردا دوست ندارن زنشون با نامحرم دست بده،