2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونمو عوض میکنم 

کلا صورت مسئله رو پاک میکنم😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

منم استرس داشتم چند روز پیش تاپیک زدم اومدن بهم روحیه دادن فعلا دست نمیزنم دوسه هفته مونده ب عید آشپزخونه رو تمیز میکنم و خونه رو بعد عیدم پرده و فرشم و میشورم تا تمیز بمونه چون یا باید تو بهمن شست یا آخر فروردین ک سرشون خالی باشه تمیز بشورن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

چرا گریه ؟ وسواس داری ؟ 

خیلی خوبه که حال و هوای عید . شما هم یواش یواش کار کن و خودت رو اذیت نکن . کل خونه رو بهم نریز که عصبی بشی . مثلا یه کشو یا کابینت رو بریز بیرون مرتب کن بذار سرجاش ، اگه حال داشتی برو سراغ بعدی . اینجوری نه بهت فشار میاد نه خونه بهم ریخته میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من هنوز شروع نکردم 

در طول سال همیشه سعی میکنم حتی زیر و زبرا رو تمیز کنم اینه که واسه عید کار خاصو سنگینی ندارم

فقط دیوارا رو میخوام بکشم شوهرم دیشب میگفت نه لامپا کم نورشدن کثیف نیست دیوار😅😅😅گفت بذار لامپارو عوض کنم بعد

اما احتمالا بهش نمیگم یه روز میکشم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی کار خاصیم نداره خونم چون تازه عروسم و خونمم هر هفته میسابم بیشتر داخل کابینتا رو باید دستمال بکشم و ظرفاش و بشورم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"