2777
2789
عنوان

چجوری همسرمو سمت خودم بکشم

257 بازدید | 18 پست

اطرافتون یا خودتون کسی هستش که توی این زمینه موفق باشه؟چجوری رفتار میکنن یا سیاستشون چیه؟

من خیلی بی سیاستم متاسفانه چه در مقابل خانوادش چه در مقابل خودش

چجوری رفتار کنم که به سمت خودم کشیده بشه؟ اینجور خانوما چجوری رفتار میکنن که جذابن برای اطرافیان به نظرتون؟

میخوام جوری باشه که همیشه نظر من الویت داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نظر مرد یا زن (فرقی نمیکنه) باید اولویت باشه؟!! نظری که به نفع خانواده س و‌درست هست باید اولویت باشه.

با احترام گذاشتن و محبت کردن به همسرتون و البته ذات طرف مقابل هم مهمه که این محبت رو به حساب چی بذاره!!! میتونید حرفتون ترتیب اثر داده بشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من هرچی محبت کردم ساده گذشتم ک آرامش باشه هیچ وقت ندید اما خواهرم بدترین دعواها کرد حتی تا پای طلاقم دو الی ۳ بار رفتن حتی با وجود بچه هیچوقت ب هیچی فکر نکرد الان شوهرش داره براش میمیره اما این روز ب روز داره گاوتر میشه میره پشت سرم بد میگه اما شوهر خواهرم با تمام بدی های خواهرم هیچ وقت پشت سرش بد نگفت ب نظر من سیاسیت کاری نمیکنه مرد باید خوب تربیت شوده باشهو ذاتش درست باشه

حس میکنم بیشتر س هستش

نه بابا اونم نیست چون خواهرم همیشه با پن من پشم می رفت و بیشتر ب نیازهاش جواب نمیداد الان سال ب سال شوهرش بیشتر دوستش داره و براش میمیره ما هر کار کردیم دیده نشود ک نشود

نه بابا اونم نیست چون خواهرم همیشه با پن من پشم می رفت و بیشتر ب نیازهاش جواب نمیداد الان سال ب سال ...

خب از خواهرت بپرس چیه 

کلا آقایون جذب خانومای پایین تر از خودشون میشن این که یک اصل هست و شکی درش نیست 

ندیدی کسانی که میرن زن دوم میگیرن میرن دقیقا ی سطح پایین تر میگیرن ؟ 

God , I love you❤️