2777
2789
عنوان

ماجرای کبودی های بدنم و بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر  برو چکاب انجام بده ، بختک و دیدن تصاویر روح مانند ، واسه ضعف بدنه ، منم اینطور بودم ، کمبود آهن رو درمان کردم خوب شدم ، اگه جدیدا وزن هم کم کردی حتما احساس خطر کن پیگیری کن 

عزیزم آزمایش پلاکت خون بده .پلاکت پایین خون باعث کبودی میشه . بختک بدبخت کاری به ما نداره

اتفاقا فک کردم
پلاکت خونم پایین باشه
ولی نه نرمال بودخیلی دوست دارم پلاکت میبود
ولی نیست 🤦🏽‍♀🤦🏽‍♀🥲

کبودی ی بی دلیل بدن نشانه ی بیماری های خونی هست. که می تونه جدی باشه. نمی گم حتما هست. به جای هدر دادن وقت با این خرافات زودتر برو مشکلات رو با پزشک مطرح کن تا آزمایش لازم رو بنویسه. 

زود شروع کردن درمان برای بعضی از این بیماری ها خیلی حیاتی هست.

وای اره بعنی چی این ؟

نمیدونم...مثلا گاهی تو خواب احساس میکنم کسی دنبالم میکنه یا اذیتم میکنه و با این که میدونم خوابه هی میخوام بیدار شم و نمیشم...هی تو خواب بسم الله میگم و بیدار میشم

سلام عزیزم اصلا نترس یه چکاب کامل بده و آزمایش پلاکت خون پایین باشه هم میشه.من چند سال بدنم همین طور میشد اون زمان لاغر بودم و بچه شیر میدادم بعد چند سال که تپل شدم خوب شدم لاغر که میگم ۳۸ کیلو بودم الان ۶۵ کیلو 

چندتا نکته رعابت کن که کار جادوگر و اینا نیست از طب اسلامی پرسیدم برای مشکل مشابه خودم در مجردی

توی یه کیسه اسپند بریز و قرآن کوچیکی بزار و آویز کن توی اتاقی که توش میخوابی مثلا من به دستگیره پنجره پشت پرده اتاقم وصل کردم 

تا چهل روز اسپند و کندر دود کن به من گفتن تعدادشون زیاد شده و تنها راه کشتنشون کندره و خیلی باید سعی کنی ابن چهل روز رو رعایت کنی ممکنه وسواسی بشی قطعش کنی نزارن انجامش بدی 

بهم گفت چهل روز دانه سیاه اسپند رو بخورم یه قاشق بزارم رو دهنم و قورت بدم با آب  نجوم چون با جویدن سم آزاد میشخ ازشون ولی کن اینو نتونستم زیاد انجام بدم تنبلی میکردم ولی چون بدشون اژ اسپند میاد این کار باعث پاکسازی و خروجشون میشه البته اگر خودت بخوای پاکسازی بشی 

تحت هررررر شرایطی سعی کن نمازاتو سر وقت بخونی حتما که یکی از کارهاشون اینه اول از نماز میندازن ادمو بعد اختیار همه چیزو کم کم میگیرن ازش

وقتی خونتون خالیه حمام نذو ساعت ده شب به بعد حمام نرو 

صدای قرآن و اذان توی خونتون باشه ترجیحا خودت بخون هر سوره یا جزئی که خواستب بخونی میتونی با تندخوانی استاد معتز آقایی بگیریش که مثلا جزیی رو توی نیم ساعت تموم میکنه و اینجوری کسل و خسته نمیشی 

اونا از بوی سرکه انگبین و گلاب بدشون میاذ بخر موقع خواب توی دوتا ظرف کوچیک بریز ازشون و شب تا صبح بزار بالا سرت از بوش بدشون میاد سمتت نمیان 

کمی هم نمک بپاش در خونه و در اتاقت 

آیا در هرجایی باشی اینجور میشی یا توی اتاقت؟!