چندتا نکته رعابت کن که کار جادوگر و اینا نیست از طب اسلامی پرسیدم برای مشکل مشابه خودم در مجردی
توی یه کیسه اسپند بریز و قرآن کوچیکی بزار و آویز کن توی اتاقی که توش میخوابی مثلا من به دستگیره پنجره پشت پرده اتاقم وصل کردم
تا چهل روز اسپند و کندر دود کن به من گفتن تعدادشون زیاد شده و تنها راه کشتنشون کندره و خیلی باید سعی کنی ابن چهل روز رو رعایت کنی ممکنه وسواسی بشی قطعش کنی نزارن انجامش بدی
بهم گفت چهل روز دانه سیاه اسپند رو بخورم یه قاشق بزارم رو دهنم و قورت بدم با آب نجوم چون با جویدن سم آزاد میشخ ازشون ولی کن اینو نتونستم زیاد انجام بدم تنبلی میکردم ولی چون بدشون اژ اسپند میاد این کار باعث پاکسازی و خروجشون میشه البته اگر خودت بخوای پاکسازی بشی
تحت هررررر شرایطی سعی کن نمازاتو سر وقت بخونی حتما که یکی از کارهاشون اینه اول از نماز میندازن ادمو بعد اختیار همه چیزو کم کم میگیرن ازش
وقتی خونتون خالیه حمام نذو ساعت ده شب به بعد حمام نرو
صدای قرآن و اذان توی خونتون باشه ترجیحا خودت بخون هر سوره یا جزئی که خواستب بخونی میتونی با تندخوانی استاد معتز آقایی بگیریش که مثلا جزیی رو توی نیم ساعت تموم میکنه و اینجوری کسل و خسته نمیشی
اونا از بوی سرکه انگبین و گلاب بدشون میاذ بخر موقع خواب توی دوتا ظرف کوچیک بریز ازشون و شب تا صبح بزار بالا سرت از بوش بدشون میاد سمتت نمیان
کمی هم نمک بپاش در خونه و در اتاقت
آیا در هرجایی باشی اینجور میشی یا توی اتاقت؟!