2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت عمومی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ضعیف ترین از چ نظر؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

رشته ات رو دوست نداری انصراف بده ولی اینقدر ازش بدگویی نکن و کم ارزش جلوه ش نده

رشته منم بهداشت عمومیه و عاشقشم حتی اگه باهاش کار هم پیدا نکنم از خوندنش پشیمان نخواهم بود 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

رشته ات رو دوست نداری انصراف بده ولی اینقدر ازش بدگویی نکن و کم ارزش جلوه ش ندهرشته منم بهداشت عمومی ...

من با کلی جون کندن این رشته رو قبول شدم از دهم درس خوندم اونوقت هرکی رتبه اش بد میشه میگن بهداشت بزن😭 خود من با تراز هشت هزار خورده ای این رشته رو قبول شدم و تمام همکلاسی هام رتبه های خوب هستن .مطمئن بودم الان همه میان میگن بهداشت😭💔

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

من با کلی جون کندن این رشته رو قبول شدم از دهم درس خوندم اونوقت هرکی رتبه اش بد میشه میگن بهداشت بزن ...

منم تو شرایط تو هستم

۱۲ سال شاگرد اول کلاس مون بودم

معدلم دیپلمم ۱۹/۴۶ اومد

خیلی درسم خوب بود 

همه توقع داشتن پزشکی یا حداقلش فرهنگیان قبول بشم

اما من هیچ علاقه ای به اون رشته ها نداشتم

دلم می خواست یه رشته ای قبول بشم که هم علوم پزشکی باشه هم تمیز و کم استرس و بدون فشار روانی کار کردن تو محیط حال بهم زن بیمارستان 

و الان خیلی بابتش خوشحال و راضی ام

از این که خدا تقدیر منو اینجوری رقم زده ممنونم 

شاید از نظر جامعه پرستیژ بالایی نداشته باشه اما خیلی شغل مهم و ارزشمندی هست و تو زندگی شخصی هم کلی بدرد میخوره 

هر جا میگم رشته ام بهداشته همه میگن به روحیه ی لطیف و دخترونه ت خیلی میاد و کلا می دونم که مناسبمه 

خدا رو شکر می کنم که منو به سمت این رشته سوق داده 😍

منم تو شرایط تو هستم۱۲ سال شاگرد اول کلاس مون بودممعدلم دیپلمم ۱۹/۴۶ اومدخیلی درسم خوب بود همه توقع ...

پرستیژش پایینه؟ 😞

فرهنگیان چون ابتدایی بود اصلا نزدم😭

پرستاری هم بخاطر سختی کارش نزدم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

پرستیژش پایینه؟ 😞فرهنگیان چون ابتدایی بود اصلا نزدم😭پرستاری هم بخاطر سختی کارش نزدم

پرستیژ یه مفهوم ذهنیه 

واقعیت نداره

مهم پرستیژ نیست مهم استقلال مالی و علاقه ی خودته