2777
2789
عنوان

خانومایی که کف خونتون سنگه...‌

2672 بازدید | 25 پست

سلام.خواستم بپرسم با چی تمیزش میکنیبن .سرامیک نه ها.سنگ مات .من تی میکشم راستش به دلم نمیشینه حس میکنم باید یه مایع ضد عفونی چیزی همراهش اضافه کنم.تی من هم از این مخزن دار ها هست که توش آب پر میکنم موقع تی اسپری میکنم وتی میکشم حالا خواستم ببینم قاطی آب چی بریزم که حسابی استریل بشه کف خونه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مايع دامستوس بريز خيلي تميز ميكنه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
اگه جرمگیر من بریزی خیلی تمیز میشه . ولی حواست باشه به سینک ظرفشوییت نریزه که مث من بدبخت میشی

جرمگیر منظورت همینا که واسه شستن کف سرویس استفاده میشه؟

اگه سنگ هست فقط و فقط با آب با ماده ديگه تميز كني كدر ميشه و كهنه

اول از همه جارو برقي بكش بعد با تي تميز كن ازين تي ماكاروني ها نميدونم ميدوني كدومها رو ميگم يا نه

صورتي داره نارنجي داره آبي داره سرش عوض ميشه

بعد گوشه هاي دوار كه ديوار و رمين بهم رسيده رو با دستمال جادويي بيفت رو زمين تميز كن ماه ميشه

🌸
جرمگیر منظورت همینا که واسه شستن کف سرویس استفاده میشه؟

وای جرمگیر من نریزی رو سنگت که نابودش میکنه ها اون فقط برا سرامیک خوبه سنگ و خراب میکنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
مستقیم روی سنگ میریزین یا رقیق میکنین

من رقیق میکنم،بهتررررین چیز برای سنگ بخار شه هستش،مال من هیچوقت برق نمیافتاد تا بخارشو خریدم

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری