2777
2789
عنوان

خانومایی که کف خونتون سنگه...‌

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رقیق میکنم،بهتررررین چیز برای سنگ بخار شه هستش،مال من هیچوقت برق نمیافتاد تا بخارشو خریدم

فعلا امکان خرید بخار سو ندارم عزیز و گرنه مامانم داره عالیه

خونه قبلی من هم سرانیک بود .والا به نظرم بهتر از سنگه با اب خالی هم یه برقی میفتاد..اما امان از این سنگ اصلا مات و بی روحه به نظرم همیشه کثیفه😥

عزیزم من به عنوان کسی که همه راه ها رو رفتم بخار شو، مایعات شوینده، همه چی بهترینش اینه که بعد جارو کردن طی بکشی با آب خالی هر دو سه روز یه بار ماهی یکبار هم با شیشه پاک کن.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خونه قبلی من هم سرانیک بود .والا به نظرم بهتر از سنگه با اب خالی هم یه برقی میفتاد..اما امان از این ...

سنگ چون درونش متخلخل هست به مرور زمان درونش گردو غبار و کثیفی رخنه میکنه.ولی روشو با رزین و یه سری چیزا ساب میدن که براق میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اگه جرمگیر من بریزی خیلی تمیز میشه . ولی حواست باشه به سینک ظرفشوییت نریزه که مث من بدبخت میشی

بیخیااال بعد چند سال دیگه از سنگتون هیچی نمیمونه هاااا

نصاب به ما گفت اگه میخاین سنگتون همیشه مثه روز اول باشه فقطططط با اب خالی و لا غیر اتفاقا گف من بهش نزنین که داغون میکنه!

وای جرمگیر من نریزی رو سنگت که نابودش میکنه ها اون فقط برا سرامیک خوبه سنگ و خراب میکنه

منم گفتم الان دارم شاخ در ميارم ميگن دامستوس و من و جرم گير

ميتركونه سنگ رو

من ي ذره آب انا ربخت رو سنگ گف بلافاصله هم نميزش كردم هنوز خيره ميشم ميبينم هاله انداخته

اگه سنگ باشه له ميشه

🌸