2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوووم... اخه بن تخفیف از سرای ایرانی دارم. فقط هم از قسمت مبلمان، فرش و ورزشی میشه خرید کرد

عزیزم ی سر رفتم اون تاپیک قفل شده بود.

نه عزیزم تاحالا نه توخیابون دستمالی شدم خداروشکرررررر په باکسی بحث کردم نه توفضای مجازی باپسری کل کل کردم نه دوست پسر داشتم😄

عزیزم من شاید سن مادر یاخواهرشمارو داشته باشم. ی دهه شصتی آروم و متینم و رفتار موقرانه و شخصیت عالیم جوری بودکه همه بهم احترام گذاشتن.

برای همین رفتارای .بی ادبانه ونابخردانه تااین حد برام عجیبه.

الانم سعی میکنم بچه هامو درنهایت ادب و احترام تربیت کنم.

عزیزم ی سر رفتم اون تاپیک قفل شده بود.نه عزیزم تاحالا نه توخیابون دستمالی شدم خداروشکرررررر په باکسی ...

خوب میکنی. منم دهه شصتم. و در کنار همه موارد که گفتی، از متجاوز هم در هیچ حالتی دفاع نکن. چون متجاوز معلوم نیست از کدوم حرکت آدم خوشش نیاد و بیاد سر وقت آدم. حتی لباست. حتی بگو چادر. چه چادری هایی که به جرم عقیده‌شون اذیت شدن. متجاوز اگر جای دفاع داشت قاضی الان میگفت به مادرش فحش دادی، پس حلاله. خوب کرد تجاوز کرد.