2777
2789
عنوان

کسی که باهاشم فالوم نمیکنه

162 بازدید | 29 پست

کسی که باهاش رفتم تو رابطه میگه پیجمو که داری خواستی هم فالو کنی فالو کن ولی من پیجتو فالو نمیکنم !! 

کلا هم تو پیجش دختر فالو نکرده همش رفیقاشن که پسرن 

ولی به هرحال میگه فالو نمیکنم .. دلیلشو میپرسم میگه حوصله حرف شنیدن ندارم !! ۲۶ سالشه ولی حوصله حرف شنیدن نداره!

دو روزه اعصابمو به هم ریخته 

تو زندگیم انقد سر همچین موضوع مزخرفی بحث نکرده بودم که خودم به یه پسر بگم فالوم کن یا بخوام بحث کنم همیشه همه از خدا خواسته خودشون فالو میکردن این واسه من ادا در میاره پرنسس

همین آدم دو سال صبر کرده تا آخرش من اوکی دادم باهاش برم تو رابطه

مگه میشه دوست دخترتو فالو نکنی !! از تو پیجش خبر نداشته باشی که چی به چیه بعد برات مهم باشه اون دختر !! اینا باهم تضاد نیست؟؟ 

شما بگید 

من باز میگم شاید من دارم اشتباه فکر میکنم حس بدی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطتون رو جدی نگرفته خودت تهش اسیب میبینی وابستش میشی

همینش بهم فشار میاره همش ادعاش اینه که من دوسال پیگیری کردم و فلان ولی من قشنگ حس میکنم جدی نیست

نمیخواد رفیقاش بفهمن رل داره

شاید 

ولی رفتارش مشکوکه .

شاید از ایناست که همزمان با چند نفر دیگه هم رله شاید میخواد اون رلاش نفهمن نه رفیقاش.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

خیلیییی مسخرسسسس امکان ندارهرفیقاشن چین مگه؟؟

بنظر من منطقیه 

وقتی میگی همه فالوراش پسرن 

جلو خانواده بقیه 

1 دختر بیاد عجیبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

حالت های مختلفی داره امکانش هست چسی میاد ولی یه پیج دیه داره

چسیییی؟

انقدددد دو روزه اعصاب نزاشته برام که آخرش گفت خب بیا فالو کنم ولی من انقدددد این دو روز حرص خوردم و غرورم لهه شده گفتم عمراااا صد سال سیاه دیگه بزارم تو فالوم کنی 

اونم باز بیخیال شد 

شاید ولی رفتارش مشکوکه .شاید از ایناست که همزمان با چند نفر دیگه هم رله شاید میخواد اون رلاش نفهمن ن ...

خب دیگه صرفا سر یه فالو کردن نمیشه گفت 

اوگی فلانی چون منو فالو کرده پس پاکه

اینو از رفتارش باید بفهمه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا