2777
2789
عنوان

کسی که باهاشم فالوم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه صرفا سر یه فالو کردن نمیشه گفت اوگی فلانی چون منو فالو کرده پس پاکهاینو از رفتارش باید بفهمه

منم گفتم شاید 

احتمال هرچیزی وجود داره.

من نگفتم طرف پاکه یا عوضیه.

فقط گفتم کاراش مشکوکه همین.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

منم گفتم شاید احتمال هرچیزی وجود داره.من نگفتم طرف پاکه یا عوضیه.فقط گفتم کاراش مشکوکه همین.

منم یه مثال زدم 

گفتم نمیشه کلا نظر قطعی داد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

۲ حالت  وجود داره

۱- یا نمیخواد رفیقاش و خانواده بفهمن 

۲-ممکنه دختر دیگه ای هم تو زندگیش باشه که نخواد از وجود تو باخبر بشه 

که بنظرم گزینه اول منطقی تره

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

۲ حالت وجود داره۱- یا نمیخواد رفیقاش و خانواده بفهمن ۲-ممکنه دختر دیگه ای هم تو زندگیش باشه که نخوا ...

خب تو فرض کن همون گزینه اول باشه 

چون خودشم گفت حوصله حرف و حدیث از خونوادش نداره

باشه اصن همین که میگه 

شما جای من باشی زورت نمیاد ؟ هر ننه قمری هر دختر و پسری فالوت کرده باشه ولی دوست پسرت نه!!

خب تو فرض کن همون گزینه اول باشه چون خودشم گفت حوصله حرف و حدیث از خونوادش ندارهباشه اصن همین که میگ ...

هست ولی خب یا باید بپذیری یا رها کنی 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}