شلام دخترا خوبین گوشیم تا ۱۶درصد شارژ میشه از دیروز هم توشارژه بیشتر نشده الانممیزنم توشارژ همونقدر شارژ میشه بعد کم میشه از اون ۱۶ درصد هم زیاد تر نمیشه چکار کنم مشکلش چیه 😭😭😭😭😭
عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونو نمیدونم، من خودم از موقعی که اپدیت کردم با شارژر فابریکش از ۲۸ درصد بیشتر نمیشه مگر اینکه با پاوربانک شارژ کنم معلوم نیست چه مرگشونه باطریاشون
عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
مال من اینجور نبود زودم شارژ میشد الان یهویی اینجور شده 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
با شارژر کسی دیگه یا دستگاه دیگه گوشیتو شارژ کرده بودی؟