سلام دنبال یه آموزشگاه زبان خوب برای دخترم می گردم که حول و حوش میرداماد باشه و هم انگلیسی و هم فرانسه به کودکان اموزش بده و واقعا خوب باشه دختر من انگلیسیش خیلی خوبه و یکی دوبار هم ازمایشی سر کلاس فرانسه نشسته و خیلی علاقه داره می ترسم جائی بزارمش که علاقه و استعدادش به زبان از بین بره کسی می تونه کمکم کنه ؟
تبلیغ آگهیش دم خونمون آمده بود ،خونه ما هم میرداماد هست.... من هم نمیدونم خوبi یا نه،، اگر خوب باشه من هم دختر سه سالم میزارم... تو وزیری پور بود اگه اشتباه نکنم
ایرانمهر تو دولته. نمیدونم اونجا هم شعبه داره یا نه. من یه مدت می رفتم. بد نبود. چرا نمیذاریش امیر؟ اون که خیلی عالیه البته نمیدونم فرانسه هم داره یا نه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=196584&postID=10760295#10760295 حراج ویژه انواع ادکلن فقط تا عید فطر ........ ارسال رایگان به همه شهرها ......................
سلام آموزشگاه ایرانمهر خوبه یعنی مثل هر آموزشگاه دیگه ای بستگی به شعبه و استاد داره ولی بد نیست.شماره شعبه هایی که تقریبا به میرداماد نزدیکه و بهتون میدم پاسداران:22560428 تجریش:22714242 دولت:22606364 خود میردامادم داره 22915747 راستی مجتمه فنی تهران هم آموزشگاه خوبیه فکر میکنم تو میردامادم شعبه داشته باشه.