2777
2789
عنوان

واکنش ب خواستگاربا شات

240 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من تو رابطه ایم که جدیه و خانواده دو طرف میدونن و چون پارتنرم سربازه الان شرایط ازدواجم نداریم و قراره بعد سربازیش بیاد خواستگاری 

بعد چند بار پیش اومده که واسم خواستگار اومده و بعدش که به پارتنرم گفتم شاکی شده ک چرا بهم نگفتی و کلی قهرو بحث داشتیم سر این موضوع 

بعد امشب دوباره یکی از خواستگارای سابقم که تقریبا چهارسال پیش خواستگاری کرده بود دوباره خواستگاری کرد و خانواده منم محترمانه ردش کردن ولی چون اون اقا رو قبلا یه وسیله ای ازشون خریده بودیم و قراره بخاطر ضمانتی که داره اون وسیله رو مرجوع کنیم میخواد که بیاد و وسیله رو ببینه و بعدم ببره 

من این موضوعو ب پارتنرم گفتم ک دوباره داستان پیش نیاد و خیلیی واکنش تندی نشون داد 

بنظرتون حق با کیه و باید چه رفتاری داشته باشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غیر منطقی ، بگو دخترم، دختر هم به طور طبیعی ممکنه خواستگار داشته باشه.عصبانیتت چیه دیگه؟

همه اینارو گفتم  واقعا نمیفهمم چشه 

میشه لطف کنی همین تاپیکمو گزارش بزنی؟واقعا ممنون میشم 

بگو واقعا ببخشید که تا الان خودمو بقچه پیچ نکرده بودم تا تو با اسب سفیدت بیای تو زندگیم🫤

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بگو واقعا ببخشید که تا الان خودمو بقچه پیچ نکرده بودم تا تو با اسب سفیدت بیای تو زندگیم🫤

قشنگ بود🤣🤣🤣حق بود کاملا 

میشه لطف کنی تاپیکمو گزارش بزنی بترکه؟چون شات گذاشتم و نمیدونم کی میخواد اپلود شه

قشنگ بود🤣🤣🤣حق بود کاملا میشه لطف کنی تاپیکمو گزارش بزنی بترکه؟چون شات گذاشتم و نمیدونم کی میخواد ...

زدم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

منم گزارش زدم امیدوارم پاک شه تاپیکت

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مرسی دورت بگردم لطف کردی عزیزه دلم

خدانکنه خواهش میکنم قشنگم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی ازت قربونت برم خیلی لطف کردی ممنونم از لطفت❤️

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️