تو محیط کارم یکی از همکارا گف یه آقایی هست که شما رو میخوام بهش معرفی کنم من همیشه تو اینجور مواقع قبول نمیکردم ولی تو رودروایسی با این خانم گفتم اشکال نداره البته آقا هم به لحاظ شغل و وضعیت مالی شرایط خیلی خوبی داشت. بعد من گفتم هر وقت خواست منو ببینه بیا محیط کارم چون میخواستم محیط کاریمو ببینه و قیافه ساده من رو هم تو محیط کار ببینه. بعد از اینکه اومد محیط کارم گفت همو بیرون محیط کار هم ببینیم. با هم صحبت کردیم خیلی راغب بود و میگف باید جلسات بیشتری همو ببینیم ولی تقریبا یک ماه و خورده ای گذشت نه پیامی داد و نه زنگی زد. فردی با اون پرستیژ چنین رفتاری واقعا عجیب بود و معرف هم بعد مدت طولانی به من گفت اقای فلانی گفته این مسئله از نطر هر دومون کنسل بوده حالا باز پیام داده و میخواد با من صحبت کنه من چه جوابی با توجه به این رفتارش بهش بدم؟
صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
احتمالا با کیس دیگه ای هم دیدار داشته سبک سنگین کرده الان برگشته به شما اولا باید دلیل این تناقض رفتار رو ازش بپرسید تا جواب قانع کننده ای نده ادامه ندید
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
چه عحیب شاید ایشونم منتظر پیام شما بوده اینم درنظر بگیر
چه پیامی اگر هم منتطر بود اون خانم واسط بهم میرسوند نه فکر کنم بچه ها درست میگن یه تفر دیگه هم بوده اخه خیلی مشتاق بود حتی گف خانوادم بگم خانواده شما رو ببینن
صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی